Balıklarım Hasta Olabilir Mi?
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2013 00:49
Fotoğraf:yok
Canlıdaki Belirtiler:Molly cinsi balıklarım çok hızlı şekilde akvaryumun içinde sallanırmış gibi yüzüyor ve genellikle durgun ve süzülüyor suyun yüzeyine çıkıp baloncuk yapıyor sizce neyi olabilir?
Akvaryum Kapasitesi (litre):50
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:yok
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):Bilinmiyor
Filitrasyon:
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :1 hafta önce aldım yeni
Canlıdaki Belirtiler:Molly cinsi balıklarım çok hızlı şekilde akvaryumun içinde sallanırmış gibi yüzüyor ve genellikle durgun ve süzülüyor suyun yüzeyine çıkıp baloncuk yapıyor sizce neyi olabilir?
Akvaryum Kapasitesi (litre):50
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:yok
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):Bilinmiyor
Filitrasyon:
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :1 hafta önce aldım yeni
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2013 05:50
Hava motorunuz var mı? Suyu dinlendirdiniz mi? 1 hafta boş döndü mü akvaryum? Yolunda olmayan bişeyler olsa gerek. Bakteri kültürü henüz oluşmadan koyduysanız olabilir. Biraz daha ayrıntılı bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2013 10:11
Resim koyarsanız fiziksel durum ve konumlarına bakarak yorum yapmamız daha doğru oldur. Bir adet akvaryumunuzun birer adet te sorun yaşadığınız balıkların resmini koyun ki işimiz daha kolay olsun...
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2013 13:51
Resim çekmek için imkanım yok akvaryumda ısıtıcım ve iç filtrem mevcut aldığımda direk akvaryuma koydum balıkları dinlenmiş suya bakteri kültürü kullanmıyorum
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2013 22:34
Bakın,en azından internet üzerinden temsili bir resim bulunabilir..Çünkü hastalık ta bunlara sebep olabilir,sudan kaynaklanan sorunlar da. Bu nedenle bize biraz yardım etmelisiniz ki yardım edebilelim.
Siz bize durumu anlatmadan cevap vermemizi bekliyorsunuz.