Balıklarım Bitkileri Yiyor
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2024 04:04
[QUOTE=BeyzPl]Bitki yemeyi seviyorlar demek ki. [/QUOTE]
Esprinizi beğendim beyza hanım ama cidden balıklarım fazlasıyla koparıp atıyor dallarından sebebi ne olabilir sizce.
Esprinizi beğendim beyza hanım ama cidden balıklarım fazlasıyla koparıp atıyor dallarından sebebi ne olabilir sizce.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2024 09:44
Espri amacıyla yazmadım. Yemek olarak görüp yemeyi de seven bir tür demek ki. Büyük türlerden bazısı bitkiyi didikler.
Beğenenler: [T]241280,EfeKizi[/T]
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2024 12:12
[QUOTE=Bugra61]Balıklarım bitkilerin dallarından koparıyor ve atıyor acaba nedeni nedir.[/QUOTE]
Bazı türler öyle. Yesinler canları sağ olsun. Bizde yenisini alalım [:)] bendekiler de bazen tırtıklıyor. Sonuç olarak akvaryum onların
Bazı türler öyle. Yesinler canları sağ olsun. Bizde yenisini alalım [:)] bendekiler de bazen tırtıklıyor. Sonuç olarak akvaryum onların
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2024 14:17
[QUOTE=ali]@BeyzPl nin cevabını beğenmemişsiniz ama verdiğiniz kısıtlı bilgiyle ancak böyle bir cevap alabilirsiniz...[/QUOTE]
Lepistes balıkları şu ana kadar yediklerini görmedim ve sadece son 1 hafta yemeye basladılar kurulu akvaryum 3 aydan beri var
Lepistes balıkları şu ana kadar yediklerini görmedim ve sadece son 1 hafta yemeye basladılar kurulu akvaryum 3 aydan beri var
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2024 01:51
[QUOTE=BeyzPl]Lepisteslerin yediğini direk gördünüz mü?
Akvaryumda lepistes dışında hiç canlı yok mu? [/QUOTE]
Evet direkt az bişe de olsa koparıyorlar yiyemedikleri zaman atıyorlar ki çoğunlukla hep yiyemiyorlar.
Akvaryumda lepistes dışında hiç canlı yok mu? [/QUOTE]
Evet direkt az bişe de olsa koparıyorlar yiyemedikleri zaman atıyorlar ki çoğunlukla hep yiyemiyorlar.