balıklar fazlamı oldu ne..!
Merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım.Balık beslemeye yeni başlıyorum ve çok meraklıyım. Akvaryumum 16lt lik içinde 1 silvershark, 2köpek balığı, 1e 1d lepistes, 1e 1d kılıçkuyruk, 1japon, birde yeni aldığım sanırım hamile black moli balığım var. Akvaryumu ilk aldığımda galiba kumunu iyi yıkamadığımdan 2 molim sonrada bir çöpçü vefat etti... Su motorum 15w 600l/h özelliklerinde. Sizce bu balıklar bu akvaryumda yaşayabilir mi? Şimdilik iyi anlaşıyolar..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım balık beslemeye yeni başlıyorum ve çok meraklıyım. akvaryumum 16lt lik içinde 1silvershark, 2köpek balığı, 1e 1d lepistes, 1e 1d kılıçkuyruk, 1japon, birde yeni aldığım sanırım hamile black moli balığım var. akvaryumu ilk aldığımda galiba kumunu iyi yıkamadığımdan 2 molim sonrada bir çöpçü vefat etti... su motorum 15w 600l/h özelliklerinde sizce bu balıklar bu akvaryumda yaşayabilirmi şimdilik iyi anlaşıyolar..
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yavru balıkların gelişimi için o kadar kalabalık bir akvaryumunuzun olması dezavantaj. Gelelim diğer sorunuza : yavruları yenmeyecek boyuta geldiklerinde veya büyük balıklardan kaçabilecek kadar iyi yüzdüklerinde ana tanka alabilirsiniz.