Balıkesirli Yok mu?
arkadaşlar, ben meksefe turgayla beraberim, adım cenker, balıkesirliyim ama burada balıkesirli fazla yok heralde...
beklerim hepinizi.....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bende varım Balıkesirli,
Fakat Bursa ' da yasıyorum. Ve ortalama ayda bir kez gibi geliyorum. Sarı prenseslerim ve vatosum var suan. Ve ileriye dogru yunusta beslemek istiyorum.
Tum hemserilerime Esenlikler Dilerim...
Değerli Balıkesirli akvaristler,mesajların tümünü bugün okudum,eğer ki danışmanlık ya da bir sorun çözümünde yardımcı olabilirsem mutluluk duyarım,amacım kesinlikle ticari değildir,bunu yazmamın nedeni Edremit/Balıkesir de bir akvaryum dükkanı işletmesinin sahibi olmamdır. Özellikle cichlid konusunda biraz bilgim vardır bunu paylaşmaktan gurur duyarım,her tür toplantı,sohbet konusunda beni de aranıza alırsanız sevinirim.Dükkan sahibi olmam da fiatlar konusunda neyi nereden daha ucuza alabileceğiniz açısından yardımcı olabilirim sanıyorum.Hepinize sevgi ve saygılarımla " Sevgi ve bilgi paylaştıkça büyür".
Derya Yenersu
Balıkesir merkez de "hobby akvaryum" u önerebilirim size,üstelik web sitelerinin adresi de www.hobbypetshop.com.
Saygılar.
Balıkesirde en pahalı akvaryumcu hobby'dir. Çok değişik, hoş ev hayvanları getirir ama fiyatları ateş pahasıdır. Müşteriye karşı davranışları hiç iyi değildir. Kendini beğenmiş davranırlar... Kesinlikle tavsiye etmem ben..
Beğenenler: [T]167136,madbuto[/T]
Altıeylül'ün içinde dediğin mercan akvaryum... Ya ordan al yada Dangaz'dan... Dangaz hobby pet shop'un ilerisinde..Koç bankı arkana al 50 metre ilerde sağda. Oda iyidir. Yani fiyatları daha makuldür davranışları daha sıcaktır...
30 LT akvaryuma canlı doğuranlardan başka bişi konmaz sanırım.. Lepistes, moly vs.. Japon ve birtane olmak koşuluyla beta da olabilir sanırım.
burdayız beyler herkeze slm
3-5 cm arası
yunus-ahli-snow-papagan
alınacaktır (üretim yapan arkadaşlar akvaryumcu yerine bizlere verin bizde edinelim)