Balık 13 saat susuz yaşadı
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2008 23:07
Arkadaşlar internette rasladıgım ilginç bir haber ilginizi çekicegini düşünüyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2008 23:11
Balığın sabihi çok ilgisiz biriymişki , balığı öldü diye bırakıp gitmiş.
Balık öldüyse bile kokmasın diye insan alır oradan onu.
Saygılar
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2008 23:24
Odanın içinde yağmur bulutları dolaşıyordu heralde.Bir japonun 13 saat o şekilde yaşayamayacaı aşikar.Bir kere en büyük tehlike kuruma.Belirli oranda su olmadan hayvan nasıl hayatta kalıcak?
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2008 23:32
Bu haber kanallarında herhalde bu akvaryum ısınden anlayan bır yapımcı yada yayıncı yok boyle yalan haberlerı yayınlıyorlar ne akıl ama 13 saat az da degıl.
saygılar.
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2008 23:34
Vay be ne balıkmış kaplumbağa mübarek
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2008 00:02
Olabilir çünkü aynı olayı icemanimde yaşadım. İşten eve geldiğimde akvaryumu yakından incelerim ayağıma bişeyin çarptığını hissettim Allahtan üzerine basmadım hayvancağızın, elime aldığımda çok kurumuş bir vaziyette ağzını çok zor bir şekilde açıp kapatıyordu. Ümitsiz bir şekilde akvaryuma koydum, hiç takip etmedim. Ertesi gün kendine gelmiş yüzüyordu. Bu olayı yaşayalı henüz 3 hafta oldu şu anda sağlığı yerinde. Saat konusunda kesin birşey söyleyemem ama uzun bir süre yerde halının üstünde kalmış zavallı.akg58 2008-12-30 00:04:09
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2008 00:38
Noel mucizesiymiş... O halde 1 Ocağa kadar koltuğun arkasında bıraksaymış, yılbaşı günüde suya koymadan önce basın toplantısı falan düzenlerdi bakın hala yaşıyor, mucize bu diye... Üstelik 1.sinde ölmeyen, 2. sindede ölmez, çıkarıp canlı yayında falan show yapsın çok güveniyorsa balığına ve "noel mucizesi"ne :) İnanmayınız bu tür propagandalara...RcALTIN 2008-12-30 00:41:39
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2008 00:41
Bencede asparagas haber bu.
Böyle bişey olamaz.
Böyle bişey olamaz.