Bakarsan Bağ Bakmazsan Bu Olur.yeni Vdeo Syf:25
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2013 20:42
12.sayfada duruyor Egemen Bey. Böyle şeyler şikayet üzerine silinmez zaten, merak etmeyin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 21:03
İyi akşamlar, dışarıdan tortu eklemek akvaryum için zararlı olur mu, yoksa tortunun kendince oluşmasını mı beklemeliyiz? Ayrı bir ortamda baktığım kahverengi salyangozlar bütün gün durmaksızın yemek yiyebiliyor ve dolayısıyla dışkılıyor, orada çok kolay tortu oluşabiliyor. o tortuyu ana tanka boşaltmak zararlı olur mu?
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 21:46
Tabi ki zararı olmaz. Ancak iyi bir tortu miktarı olmalı. Bunun için cüce vatoz da kullanabilirsiniz. Kendisi bu konuda uzmandır.
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 23:12
Benim tortular kumda birikmiyor suda yüzüyorlar, filtrem yok hava taşı kullanıyorum. 1 gün hava motorunu kapadım dipe çöksün tortu diye yok olmuyor japonlar tortuyu alıp alıp saçıyorlar sinir bozucu bir durum.
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 23:14
Kimseyi bu konuda zorlamıyoruz Eren Bey. İsterseniz temizleyerek devam edin. Sadece sistemin avantajlarını sunduk, o kadar.
unotim123 2013-09-12 00:00:07
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 23:19
[QUOTE=unotim123]Kimseyi bu konuda zorlamıyoruz Eren Bey. İsterseniz temizleyerek devam edin. Sadece sistemin avantajlarını sunduk o kadar.[/QUOTE]
Size bu konuda beni zorladığınıza dair bir şey söylemedim neden ters cevaplar veriyorsunuz anlamadım amaç ne ?
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 23:59
Ters cevap vermiyorum. Jest ve mimik olmadığı için öyle algılanıyor.
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2013 12:09
Atarlanmıyorum Hasan Bey. Eren Bey, bu sistemdeki sıkıntılarını dile getirmiş. Ben de isterse temizleyerek devam edebileceğini, sadece sistemin avantajlarını ortaya koymak için bu konunun açıldığını söyledim. Forum ortamı olduğu için duygular belli olmuyor. Ufak bir kelime bile yanlış anlaşılıyor sanırım.
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2013 12:09
Güzel balık bulsam da eklesem sisteme.
[QUOTE=unotim123]Atarlanmıyorum Hasan Bey. Eren Bey, bu sistemdeki sıkıntılarını dile getirmiş. Ben de isterse temizleyerek devam edebileceğini, sadece sistemin avantajlarını ortaya koymak için bu konunun açıldığını söyledim. Forum ortamı olduğu için duygular belli olmuyor. Ufak bir kelime bile yanlış anlaşılıyor sanırım.[/QUOTE]
[QUOTE=unotim123]Atarlanmıyorum Hasan Bey. Eren Bey, bu sistemdeki sıkıntılarını dile getirmiş. Ben de isterse temizleyerek devam edebileceğini, sadece sistemin avantajlarını ortaya koymak için bu konunun açıldığını söyledim. Forum ortamı olduğu için duygular belli olmuyor. Ufak bir kelime bile yanlış anlaşılıyor sanırım.[/QUOTE]
Sende çok sert bir erkeksin Onur yazın bile sert mango köküyle yumuşatmak lazım bak nasılsa mimik ve jest kullandım
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2013 12:21
Ben boşunamı yüz ifadelerini kullanıyorum bazen Onur unda dediği gibi yazı olduğu için mimikler gözükmeyince insan bazen biri kendini azarlamış gibi hissedebilir o anki ruh haliyle oysa gayet iyi niyetlide yazmış olabilir. bu şekilleri kullanmakta fayda var.
en sevdiğim bu
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2013 12:23
en çok bu ikisini kullanasım geliyor forumda. ama pek kullanmıyorum. yazıyla destekleyince uyarı geliyor
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2013 12:28
Sen rahat davran ben, diyorum hoş görün adına bakın asabijapon çocuk kabul ediyor inkar etmiyor asabi olduğunu, buda böyle bir insan kabli temiz diyorum.
Egemen sana tavsiyem bu bak bu işareti kullan kızarak yazdığının sonuna kimse öfkelenmez örnek vereyim.
Elbet sen bizim sokaktan geçersin seni bizim sokağın köpeği karabaşa ısırtıracam
bak kızdınmı şu suratın sevimliliğine bak