Bakarmısınız Arkadaşlar
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2012 23:28
Arkadaşlar öncelikle merhaba, benim bir tuzlu su akvaryumum vardı balık yoktu, akvaryum çatladı suyu acelerle bi bidona boşalttım, sonra bir akvaryum aldım, bidondaki tuzlu suyumu koydum, tekrar kayalarımı falan koydum ancak 2.5 hafta oldu su berraklaşmadı. Devamlı sisli gibi bulanık bir su var. Dün biraz su ekledim, tuzlu su yine aynı. Arkadaşlar bu suyun berraklaşması için napıcaz, yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
NOT:Akvaryumda kaya ,hava taşlı protein skimmer,iç filtre dalga motoru mevcuttur.heraklia 2012-04-01 19:57:57
NOT:Akvaryumda kaya ,hava taşlı protein skimmer,iç filtre dalga motoru mevcuttur.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2012 23:32
Sis dediğiniz olay, hava kabarcıkları olabilir. Ps yi kapatıp gözlemleyin ( Hava taşlı olduğu için )
Düzelmez ise kafa motoru kabarcık atıyor olabilir. Sumpın kaç bölmeli olduğu önemli bu aşamada da.
oPir 2012-03-31 23:32:18
Düzelmez ise kafa motoru kabarcık atıyor olabilir. Sumpın kaç bölmeli olduğu önemli bu aşamada da.
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2012 11:34
Kaya ve suyunuz 25 - 30 dakikadan fazla tank dışında kaldi ise geçmiş olsun. Suyunuz ve kayalarınızdaki bakteriler ölmüş. Yeniden canlandrıma yapmalısınız. Sis bulutu ölü baktesi kümesi. Yani amonyak.cyrelman 2012-04-01 11:34:51