Bağ Kokü Salınım Sorunu
Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2016 21:05
Bugün bayram nedeniyle uzun zamandır gitmediğimiz bahçemize gittik ve kurumuş asma dalları buldum soyma işlemlerine başladım. Yarın da devam edecek bazılarının yati kökünden farkı yok şekil olarak. Yarın fotoğraf atıp paylaşmayı düşünüyorum. Akşamda akvaryumdan zeytin dallarını çıkartıp asmaları eklemeyi düşünüyorum. Gelişmeleri hem burdan hem proje konumda paylaşıcam. Herkese iyi bayramlar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2016 21:37
[QUOTE=motorhead35]Bugün bayram nedeniyle uzun zamandır gitmediğimiz bahçemize gittik ve kurumuş asma dalları buldum soyma işlemlerine başladım. Yarın da devam edecek bazılarının yati kökünden farkı yok şekil olarak. Yarın fotoğraf atıp paylaşmayı düşünüyorum. Akşamda akvaryumdan zeytin dallarını çıkartıp asmaları eklemeyi düşünüyorum. Gelişmeleri hem burdan hem proje konumda paylaşıcam. Herkese iyi bayramlar [/QUOTE]
Bekliyorum dallarinizin fotograflarini atarsaniz guzel olur[EDIT]xCenkx694,2016-07-05 21:39:45[/EDIT]
Bekliyorum dallarinizin fotograflarini atarsaniz guzel olur[EDIT]xCenkx694,2016-07-05 21:39:45[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2016 21:42
[QUOTE=xCenkx694]
Bekliyorum dallarinizin fotograflarini atarsaniz guzel olur[/QUOTE]
Yarın akvaryuma koymadan önce ve akvaryum içindeki fotoğrafları atmaya çalışıcam. Dalların bazıları büyük olduğu için kaynatma işlemi yapmadan koyucam. Umarım bir sorun yaşamam.
Bekliyorum dallarinizin fotograflarini atarsaniz guzel olur[/QUOTE]
Yarın akvaryuma koymadan önce ve akvaryum içindeki fotoğrafları atmaya çalışıcam. Dalların bazıları büyük olduğu için kaynatma işlemi yapmadan koyucam. Umarım bir sorun yaşamam.
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2016 16:21
[QUOTE=xCenkx694]
Hocam benim buldugum bag sekilleri cok hosuma gidiyo ondan ugrasiyorum[/QUOTE]
Usta gerçekten istediğin kadar uğraş ama kesinlikle salınım yapıyor haberin olsun
Hocam benim buldugum bag sekilleri cok hosuma gidiyo ondan ugrasiyorum[/QUOTE]
Usta gerçekten istediğin kadar uğraş ama kesinlikle salınım yapıyor haberin olsun