AVCI BALIKLARIMIN TANKI
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2014 00:10
Doğada 1 metre boya ulaştıklarını ve yumurta döktüklerini biliyoruz sadece!Fakat üreme şartları ve cinsiyetleri hakkında net bir bilgi bulamadım.Düz mantık,büyük olan erkektir dersek benim 67 cm olan bıçağım erkek 45-55 cm arası olanlar dişi oluyor!Bu mantığa göre bende 1 e 7 d bıçak balığı var
...
![](smileys4/smiley1.gif)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2014 10:20
Sen haremi oluşturmuşsun Recep ağabey :)) Balıkları az yalnız bırak utanıyorlardır belki:))
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2014 22:17
Melih,bak hiç böyle düşünmemiştim yahu
.Derhal ışıkları karartıp sessizce salondan çıkıyorum ve uzun bir süre gelmeyeceğim
...
![](smileys4/smiley2.gif)
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2014 00:18
Cem,üretme adına neler denedim neler!Bir bu kalmıştı,deneyelim bakalım ne olacak!Yumurta olursa ilk yavrulara ''Melih'' ismini koyacağım,eeee fikri veren Melih olduğu için isim babası da olmalı değil mi? ![](smileys4/smiley4.gif)
![](smileys4/smiley4.gif)
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2014 23:33
![](smileys4/smiley36.gif)
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2014 21:06
Recep abi beni gururlandırdın :)) Yavrular olur ilkinin ismi de Melih olursa bi çeyrek altın takmaya gelirim. Şöyle alt yüzgecine çengelli iğne yardımıyla:))
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2014 21:45
[QUOTE=sorceres]Recep abi beni gururlandırdın :)) Yavrular olur ilkinin ismi de Melih olursa bi çeyrek altın takmaya gelirim. Şöyle alt yüzgecine çengelli iğne yardımıyla:))[/QUOTE]
Söz, sünnetinide ben yaptırıcam:)
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2014 21:57
Arkadaşlar,düğünü de yemekli yaparız artık!Salon olarak İstanbul'daki iki dev akvaryumdan birini tutarız!Menü balık ve su ürünlerinden oluşur,nasıl iyi fikir değil mi?
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2014 19:50
Güzel fikir Recep abi:) Yiyecekler sınırsız olursa sevinirim :) Yinsin içilsin :))
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2014 20:32
Evet yavruları günde 2 kez beslemek gerekiyormuş galiba.Bu arada sohbet listesinde sizi göremiyorum siz mi beni çıkardınız yoksa sohbet bölümünde bir sıkıntı mı oldu?
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2014 21:58
Tabiki Melih düğün olurda ''açık büfe'' ve ''sınırsız yerli içki'' olmadan olurmu hiç
.Yanlız davetiyeler iki kişilik olacak herkes yanında bir balık getirebilir
...
![](smileys4/reis.gif)