AVCI BALIKLARIMIN TANKI
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 00:53
Recep abi seni tahtından indirecek 1 kişi var onuda biliyorsun :))
Bu arada Galip Bey sizin yeğeniniz değil miydi :D Birbirinize "Bey" demeniz garibime gitmiyor değil doğrusu ![](smileys4/smiley1.gif)
![](smileys4/smiley36.gif)
![](smileys4/smiley1.gif)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 01:20
Tabı ben askerdeyken kulıs kurulmus. Bıcak degıl mubarek kılıc oldu hala spekulasyonlar devam edıyor. Yegenlıktır, cok sayıdır..
![](smileys4/smiley17.gif)
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 01:19
Galip,son gelen arowana'yı görmeni isterim,çok beğeneceksin!Gelirken sarı prensesleri ve yunus yavrularında getirmeyi unutma ha!
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 01:28
[QUOTE=knifefish]
Galip,son gelen arowana'yı görmeni isterim,çok beğeneceksin!Gelirken sarı prensesleri ve yunus yavrularında getirmeyi unutma ha![/QUOTE]
Recep abi bizim gelip görme şansımız yok fotoğraflasan da bizde nasiplensek :)) Yunus ve Sarılara göz diktin heaa :D
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 02:13
Melih,yolun düşerse her zaman beklerim kardeşim!Evet yıllar sonra tekrar sarı prenses ve yunus beslemeye karar verdim,hatta orta ölçek bir tank daha hazırlıyorum
...
![](smileys4/smiley4.gif)
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 09:57
[QUOTE=knifefish]
Melih,yolun düşerse her zaman beklerim kardeşim!Evet yıllar sonra tekrar sarı prenses ve yunus beslemeye karar verdim,hatta orta ölçek bir tank daha hazırlıyorum
...[/QUOTE]
![](smileys4/smiley4.gif)
Recep abi insanoğlunun doyumsuzluğunun kanıtısın resmen ![](smileys4/smiley17.gif)
![](smileys4/smiley17.gif)
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 23:28
Abi sınır tanımaman güzel bir şey aslında :) Bıçak balıklarını seninle tanıdım ve bir çok kişi de senin sayende tanımıştır eminim :) Ah bir de çoğaltmayı başarabilseydin :D