AVCI BALIKLARIMIN TANKI
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 00:25
Merhaba arkadaşlar,biraz moralim bozuk! 50 cm boyunda olan Arowana'mı bu gün kaybettim
.
![](smileys4/smiley19.gif)
Fotoları cepten çektim pek iyi değil...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 16:39
Teşekkür ederim Murat Ali bey,diğer balıklarla oldukça uyumluydular ölümü vurmadan değil!Fakat son günlerde durgundu en son verdiğim hamsilerden hiç yemedi ki en az 6 tane yerdi,farkedemediğim bir rahatsızlığı olmalı!
reis 2011-11-11 23:06:45
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2011 23:08
50 cm. boyunda bir balık kaybetmek lepistes kaybetmeye benzemez, insan biraz sarsılır herhalde... Geçmiş olsun demekten başka yapacak bir şey yok sanırım...
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2011 23:36
[QUOTE=oscarus]Ölmeden önce dökülmüş pullar, zayıf yüzgeçler, bükülmüş kırmızı anüs ve yüzmede anormal hareketler var mıydı?[/QUOTE]
Bahsettiğiniz belirtiler yoktu,olsa önlem alırdım zaten!Sanırım ışıklar kapanınca kavga etmiş strese girmiş ve durgunlaşmıştı son günlerde farkediyordum ve ölmeden önce verdiğim hamsileri yemeyince anladım kaybedeceğimi.İki gün sonrada öldü zaten.![](smileys4/smiley19.gif)
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 17:08
geçmiş olsun:(
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 18:41
[QUOTE=Bingül]Geçmiş olsun Recep Abi, senin bakımınla bile ölmüşse yapacak birşey yok demektir, sağlık olsun.[/QUOTE]
Teşekkür ederim ÖNDER,gözüm gibi bakarım nasıl oluyor anlamıyorum!Çok üzüldüm en büyüğü oydu,diğerlerine daha dikkatli bakacağım artık
...