Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2007 20:17
Ben daha önce Olgay Beye sormuştum. Bana: Daha önce tüm üyelerin yazabildiğini ama onunda bilmediği bir sebepten dolayı iptal edildiğini söyledi. Umarım eskisi gibi herlez yazabilir...
Saygılarımla...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2007 20:18
[QUOTE=okanoksit]Ben daha önce Olgay Beye sormuştum. Bana: Daha önce tüm üyelerin yazabildiğini ama onunda bilmediği bir sebepten dolayı iptal edildiğini söyledi. Umarım eskisi gibi herlez yazabilir...
Saygılarımla...
[/QUOTE]
Bencede keşke yazılabilse.
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2007 10:32
[QUOTE=airmen]Acaba nedeni ne?Forum acaba basitleşir diye bir düşünce olabilir mi?[/QUOTE]
Neden o olabilir. Bazı forumlarda görüyorum, garip garip şeyler yazıyorlar. Bence en iyisi böyle kalması...
Saygılar...
Neden o olabilir. Bazı forumlarda görüyorum, garip garip şeyler yazıyorlar. Bence en iyisi böyle kalması...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2007 11:03
Bencede böle kalması daha iyi,eğer öyle herkes kendisi yazarsa forumla ilgilenilmez herkes 1 kelimenin muhabbetine girer,sorular cevapsız kalır bence bölesi en iyisi.Tabi yöneticilerin bileceği iş...
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2007 17:22
[QUOTE=bjkalley]Abi yetişemiyorum bıraktın gittin diye sitem ettim, sağolsun beni kırmadı [/QUOTE]
İnsanın kendisini kıramayacak dostlarının olması ne kadar güzel, umarım uzun seneler birlikte daha da güzel çalışmalara imza atarsınız.