artık ben de aquarist olmak istiyorum
Merhaba arkadaşlar bende 3 yıldır 65*25*30 ebatlarında(35-40 litre) bi akvaryum var fakat bugüne kadar tam bakabildiğim bi balık yok Şuana kadar ciklet besledim ama aldığım balıklar birbirlerini en son bi tane kalana kadar öldürdü, ne zaman yeni bi balık alsam bu olay tekrarlandı. Artık şu işe adam gibi el atmak istiyorum. Şimdi benim sorum şu olucak 3-4 adet yunus veya benzeri büyüklükteki ciklet için bu akvaryum yeterli mi değilse yeni alıcağım akvaryumun boyutları ne olmalı. Yada bu akvaryumumu kulanmak istersem bana önerebileceğiniz balıklar hangileridir. Önerceğiniz balıklar sakin ve bakılması kolay olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Merhaba; Ramirezi nin varlığından 2-3 gün öncesine kadar haberdar değildim.Bi görmenizi şiddetle tavsiye ederim.Ama bakımı hakkında hiçbir bilgim yok malesef Kolay gelsin......
|
Canlı doğruran, japon balıkları, küçük tetra türleri olabilir.
Özellikle neonları tavsiye ederim. Şöyle birde bol bitki koyarsınız, tabanı da java moss la falan kaplayınca acayip olur.
Saygılarımla,
[QUOTE=acemi] Canlı doğuran bakmayı düşünmüyorum bu durumda 80 litre veya üzeri bi tanka geçmem uygun olucak peki şu an elimde bulunan iç filtrenin (atman f102) yerine bi dış filtre almalı mıyım.[/QUOTE]
80 litre üzeri tanka geçecekseniz dış filtre alsanız iyi olur.(tabiki besleyeceğiniz balığa bağlı olarak değişir.)
Ayrıca hem iç filtre hemde dış filtreyi çalıştırırsanız iyi verim alırsınız.