Armatur İcin Ayak
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2016 14:28
Merhaba akvaryum icin bir armatur ayarladim ancak buna paslanmaz borudan L seklinde ayak aski dusununuyorum Ankarada bu isi yapan bilen yardimci olabolecek bir tanidik varmi [:?]
Simdiden tesekkurler
Simdiden tesekkurler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2016 14:34
[QUOTE=OZDE004]Merhaba akvaryum icin bir armatur ayarladim ancak buna paslanmaz borudan L seklinde ayak aski dusununuyorum Ankarada bu isi yapan bilen yardimci olabolecek bir tanidik varmi [:?]
Simdiden tesekkurler
[/QUOTE]
Tanıdık olarak bilmiyorum ancak herhangi bir alüminyumcuya gidip 8'lik boru alıp, istediğin ölçüde büktüreceksin. Bu kadar :)
Simdiden tesekkurler
[/QUOTE]
Tanıdık olarak bilmiyorum ancak herhangi bir alüminyumcuya gidip 8'lik boru alıp, istediğin ölçüde büktüreceksin. Bu kadar :)
Teşekkür Edenler: [T]144623,OZDE004[/T]
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2016 15:00
[QUOTE=ZodiJack]
Tanıdık olarak bilmiyorum ancak herhangi bir alüminyumcuya gidip 8'lik boru alıp, istediğin ölçüde büktüreceksin. Bu kadar :)[/QUOTE]
Bükümcü bulamazsanız, boruyu aldığınız yerde geçme dirsek sorun diye bir ek yapayım [:)]
Tanıdık olarak bilmiyorum ancak herhangi bir alüminyumcuya gidip 8'lik boru alıp, istediğin ölçüde büktüreceksin. Bu kadar :)[/QUOTE]
Bükümcü bulamazsanız, boruyu aldığınız yerde geçme dirsek sorun diye bir ek yapayım [:)]