Arkadaşlar üyeliğimi silmeyin...
Arkada?lar ben Mehmet Kansever lütfen üyeli?imi silmeyin,kötü bir amacym yok.Birkaç kez yanly? anla?yldym bu do?ru ve hata da yaptym...
Ama ak?amlary sykyntydan ölüyorum,ne yapaca?ymy ?a?yryyorum.Kysacasy kafayy yiyorum...
"Bir ?eyin de?eri ancak kaybedilince anla?ylyr"
Ne yazyk ki bu durum akvaryum.com u kaybettikten sonra oldu..
Lütfen üyeli?imi silmeyin !
Size yalvaryyorum...
Saygylar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Cem bey dikkat edin o küfürler uykusuz16@hotmail.com a my kayytly ? Yoksa ba?ka birine mi ? Ben size küfür etmedim.Akvaryum.com MSN dostlary hakkyndaki konuya MSN ininizi yazmy?synyz.Ordan birisi almy? olmasyn ?
De?erli Arkada?lar;
Ben bu arkada?y tanymam ancak;
Peygamber efendimiz; islama en büyük kötülük yapmy? insanlary bile affetmi?,
Bu arkada?da e?er pi?manym diyorsa, büyüklük affetmektir. Siz de?erli yönetici arkada?lar herkese bir ?ans daha verin, verin ki belki yslah olur; hatasyny anlar ve kendini düzeltir. Dinimizin bizlere vermi? oldu?u ho?görüyü hatyrlayalym ve bu arkada?da samimi bir ?ekilde pi?man ve özür diliyorsa affedelim.
Kaybetmek en kolay i?tir, gelin kazanalym bir insan daha..
Te?ekkür ederim.
Mehmet bey dedi?iniz çok iyi bir ?ey ama ''Mehmet Kanseverer'' bu ikinci üyelikten atyly?y.Birincisinde ''bir daha bu siteye girersem inat dedi''Ykincisinde Cem abiye küfür etmekten ve etrafa kötü örnek olup, akvaryum.com kurallaryny ihrarinden dolay akvaryum.com üyeli?i silinmi?tir.
Saygylar...
Öyleyse Refet Bey madem bu üye devamly olarak argo cümleler kullanyyor,kurallary ihlal ediyorsa sizcede gerekli i?lem yapylmamaly my?Y?inize kary?mak gibi olmasyn...
Saygylar...