Arkadaşlar Önemli Bi Bakarmısınız
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2014 19:42
Arkadaşlar 65 x 25 x 30 Boyutlarında bir akvaryum aldım eve getirince fark ettim camları çok ince öndeki uzun camları 4 mm yan camları da 3.5-4 arasında bir şey suyu doldurmaya korktum. Bir sıkıntı olur mu acaba acil cevaplarınızı bekliyorum bu boyutlarda akvaryumu olan varsa lütfen acilen cevap verirseniz teşekkürler yoksa geri götüreceğim teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2014 05:26
Merhaba
Oncelille kknu acarken baslikta sorunuzu belirtirseniz daha fazla ve ilgili cevap alirsiniz. Bu tarz basliklar genelde pek ilgi gormez.
Sorunuza gelince sivilarda basinc derinlikle dogru orantilidir. Sizin yuksekliginiz fazla olmadigi icin su basincindan patlama yapmaz. Ancak camin kendisi ince oldugu icin carpmalara dikkat etmeniz gerekir. Bazen tankla ilgilenirken kolumuzu dayayabiliyoruz ya da biraz camlara yuklenebiliyoruz. Bunlara dikkat eserseniz sorun olmaz.
Kolay gelsin.
Oncelille kknu acarken baslikta sorunuzu belirtirseniz daha fazla ve ilgili cevap alirsiniz. Bu tarz basliklar genelde pek ilgi gormez.
Sorunuza gelince sivilarda basinc derinlikle dogru orantilidir. Sizin yuksekliginiz fazla olmadigi icin su basincindan patlama yapmaz. Ancak camin kendisi ince oldugu icin carpmalara dikkat etmeniz gerekir. Bazen tankla ilgilenirken kolumuzu dayayabiliyoruz ya da biraz camlara yuklenebiliyoruz. Bunlara dikkat eserseniz sorun olmaz.
Kolay gelsin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir