Arka fon tavsiyesi
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2015 23:31
Arkadaşlar akvaryumun arka fonunu değiştirmek istiyorum ama karar veremedim sizce nasıl bir fon olmalı aydınlatmasını bir tane mavi ve beyaz su altı lambası ile yapıyorum bunlar hariç bir güneş ışığı almıyor her zaman oda karanlıkta.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2015 00:15
Mavi renkde fon tercih ederseniz bence balıklarınızı daha net ortaya çıkartıcaktır. Yinede önemli olan sizin zevkiniz hangisi daha çok hoşunuza gittiyse o fonu kullanın :)
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2015 01:15
Tercih herzaman kişinin kendi göz zevkine kalmis birşey kardeş 150 70 70 tankında siyah fon var degistirsem mj degistirmesem mi balıklara yararlı olur mu zararlı mi olur diye bir ton araştırma yaptım kimseyi yargilamiyorum veya söylediğini terlemiyorum lütfen yanlış anlasilmasin herkez mavi fon tutturmuştur gidiyor Mavide.mavi diye peki neden mavi veya mademki mavi en iyisi o zaman 3d tasarım fonlar dijital baskı fonlar neden gri kahverengi siyahımsı renklerde göz zevkin neye hitab ediyorsa onu tercih et bence...
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2015 19:52
Bilemiyorum herkesin kendi isteği ve arzusu :) siyahın asilliği benim hoşuma gidiyor