Arayıp da bulamadığınız türler (vatoz-apisto vs)
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2014 19:37
İthalat sitesi sanırım : http://www.mtfb.com/SouthernApistos/pricelist.html
İçlerinde en beğendiğim bu oldu :
Beğenenler: [T]152085,Berke112[/T][T]150090,Squall[/T][T]157556,Yağız ALP[/T][T]122868,Ebubekir ATAR[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2014 22:19
Hogsloi2 ' lerim eş ama bir türlü yavru alamadım ph ve iletkenlik düşürüyorum bakalım .
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2014 17:09
Bu balıkların bir kısmı artık var ya da çok yakında gelecek.
Köksal Gürkan 2014-08-01 17:10:28
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2014 22:19
[QUOTE=tlgtck]Türkiye, Güney Amerikalı üreticilerden balık getirtiyor mu?
Sanırım Avrupa ve Uzakdogu'dan geliyor balıklar sadece[/QUOTE]
Balıklar dünyanın dört bir yanından geliyor. Direk Güney Amerika ülkelerinden ithalat da bir süredir var.
www.amazonbalik.com sitesinden bu ithalatlarla ve gelen balıklarla ilgili bilgi almak mümkündür.
Sanırım Avrupa ve Uzakdogu'dan geliyor balıklar sadece[/QUOTE]
Balıklar dünyanın dört bir yanından geliyor. Direk Güney Amerika ülkelerinden ithalat da bir süredir var.
www.amazonbalik.com sitesinden bu ithalatlarla ve gelen balıklarla ilgili bilgi almak mümkündür.
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2014 00:29
[QUOTE=Muhsin]Ender türlerle hiç alakam olmadığı halde yukarıdakilerden bazısının tıpkılarını akvaaryumcularda gördüm. Bence büyük yanlışınız var[/QUOTE]
Resimlerdeki bir kaç türden sterbai, similis gibi corydoras türler zaten bulunabiliyor. Apisto türlerinin yarısı da geldi ve üretildi. Ancak diğer türlerin çoğu yok ya da gelmedi. Gelse bile çok uzun aralarla, az sayıda gelmiştir. Benzerliği olan farklı balıklar var ama onlar kesinlikle bu türler değiller. Örneğin kalem balığı var ama kırmızı kalem balığı yok. Severum türleri var ama rotkeil akvaryumcularda yok. Melek çok var ama altum çok nadiren görülür. Örnekler çoğaltılabilir.
Resimlerdeki bir kaç türden sterbai, similis gibi corydoras türler zaten bulunabiliyor. Apisto türlerinin yarısı da geldi ve üretildi. Ancak diğer türlerin çoğu yok ya da gelmedi. Gelse bile çok uzun aralarla, az sayıda gelmiştir. Benzerliği olan farklı balıklar var ama onlar kesinlikle bu türler değiller. Örneğin kalem balığı var ama kırmızı kalem balığı yok. Severum türleri var ama rotkeil akvaryumcularda yok. Melek çok var ama altum çok nadiren görülür. Örnekler çoğaltılabilir.