Aramızdaki Hitaplar
Ülkemizin durumu ortada. Eğitimsizlik, dolayısıyla cehalet almış başını gidiyor. Peki bu gibi insanlara kim prim veriyor ? Yine bizler. Peki ne yapabiliriz ? Bir defaya mahsus yaptığının hoş olmadığını nazikçe anlatabiliriz. (ÖM veya gerçek hayat.) Olmuyor mu ? Benim yaptığımı tavsiye ederim. Size konuda anlatıldığı gibi bir ÖM mi geldi ? Cevap vermeyiniz. Gerçekten işe er yada geç işe yarıyor.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Servet beyin sersenişte bulundukları şeyleri, geçen hafta bende yaşadım. Öncelikle şunu belirteyim, bunu eğitimle falan alakası yok. Bu şahsiyet meselesidir, kişi kendine yakışanı yapıyor. Benden nerdeyse 18 yaş küçük ama geçebildiği kadar dalgasını geçti. Refet bey, bize bildirin diyor ama ben bildirdim. Hatta konu dahi açtım. Siteden kaydını sildirmiş, kuzeninin adı ile yazmaya devam ediyor. Yazdığı küçük düşürücü mesajlar saklıdır. İşte böyle...
Bahsettiğiniz konunun bu konuyla alakası yoktur. Sizinki bir alım satım meselesi sonucu iddia ettiğiniz üzere size verilen sözün tutulmayışıdır. Forum bilgisinde ve forum kurallarında belirttiğimiz gibi hiçbir alım satımdan sorumlu değiliz.
Saygılar,
Servet abicim: