Antalyadaki Akvaryum Severlerle Buluşma Organizasyonu Hakkında
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2012 21:48
Abi tam sınav haftası.Ben katılamam.BaranAkkaya 2012-10-31 21:48:29
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2012 19:59
Kesin bir şey var mı?
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2012 18:53
Kimse bu soğukta gelmez abi o su yazın bile 2-3 derece.
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 11:35
Kimseden ses çıkmıyor.
Sanırım bu hafta görüşme olmayacak..
Aslında aramızda Olta Balıkçılığını seven çok arkadaş var.
Tekne Organizasyonu mu yapsak....
Sezon da açıldı :)
Sanırım bu hafta görüşme olmayacak..
Aslında aramızda Olta Balıkçılığını seven çok arkadaş var.
Tekne Organizasyonu mu yapsak....
Sezon da açıldı :)
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 11:41
Gökhan olta balıkçılığı deme canım çekiyor uzun zamandır gitmedim...
Çıralı, adrasan falanmı yapsak acaba... Tonga baş mercan ve barbun zamanı tam...
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 20:01
Bu konuyu bir ele almakda fayda var diye düşünüyorum, Çünkü artık eski tat tuz kalmadı bu eski güzellikleri muhabbetleri özledik benim gibi geçmiş senelerde üye olanlar bence bu buluşmayı güzel bir pazar günü yada cumartesi akşamı güzel bir mekanda bişiler içerek ve hoş muhabbetler ederek halledebiliriz benden büyük bir çok abim var ve bu hobiye gönül vermiş Antalyada bir çok hobici tanıyorum kimse kalmamış gibi lütfen herkes tanıdıklarına msj atsın sölesin birleşelim ve siteye yeniden can verelim. Yer konusunda abilerime laf düşüyor :) ben bişi diyemem o konuda ayarlıyalım güzel bir mekan ulaşımı kolay olan bir yer hadi bakalım ANTALYALI abilerim kardeşlerim ....
Kaan 2012-11-09 20:12:48
Önceki buluşma fotoğraflarına baktımda kimse kalmamış önceki buluşmalardan hep yeni yüzler yeni abilermiz katılmış :) olsun sizinle tanışmakda güzel olur ama önceki abilerimizede üstadlarımızada haber vermek lazım
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2012 15:25
Arkadaşlar galiba fazla kalabalık bir grup değiliz. yada fazla takip edilmiyoruz. daha fazla arkadaşa ulaşmak için konunun sürekli aktif tutmaya çalışalım.
Birde şöyle bir öneri diyebiliriz,
Arkadaşlar malum balıklarımız çoğalıyor. ve akvaryumculara bunları satmak neredeyse ölüm ve yok parasına alıyorlar. bende sarı prensesler var ve tür değiştirmek istiyorum. yardımcı olun hem tür konusunda hemde fiyat konusunda, sizlerden almak benim için daha iyi olabilir. elinizde değistirmek istediğiniz bir koloni varmı.