Antalyadaki Akvaryum Severlerle Buluşma Organizasyonu Hakkında
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2013 21:19
[QUOTE=Onur Alkan]Hemen ertesi gün finallerim olmasına rağmen gelmeye karar verdim. Fakat Ulvi kardeşimizin oturduğu semti hiç bilmiyorum Uncalı'da oturuyorum nereden ve nasıl gelebilirim bilgi verirseniz gerçekten sevinirim.[/QUOTE]
Ulvi 2013-01-08 21:19:13
Onur telefonunu yazarmısın bişeyler ayarlamaya çalışalım. Yada mesaj atıver bana
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 13:32
Slm arkadaslar bende yeni gordüm konuyu bende katılmak isterim. Evimde yakın her hangi bir değişiklik yok dimi buluşma için....
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 14:16
[QUOTE=raifcagla]Slm arkadaslar bende yeni gordüm konuyu bende katılmak isterim. Evimde yakın her hangi bir değişiklik yok dimi buluşma için....[/QUOTE]
Ulvi 2013-01-09 14:17:45
Değişiklik yok Raif bey bekliyoruz :)
Ayrıca forumdan olmasa bile varsa hobici arkadaşlarınızda katılabilirler bilginize.
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2013 14:05
Buluşmaya son 1 gün.
Ulvi 2013-01-12 14:05:48
Tüm ANTALYA'yı bekliyorum :)
Ulaşma sorunu yaşayanlar arasın.
Yarın görüşmek üzere..
Açık Adres:Beşkonaklılar Mah. 4418.Sokak. Kat:2 No:36
Tarif:Arkadaşlar Yeni Hal yolu üzerinde (Yeni hal solunuzda kalıyor) Beşkonaklılar mahallesi levhasını gördüğünüz yerden sağa dönün(LASSA BAYİSİNDEN DÖNÜN) camiyi görürsünüz (Beşkonaklılar camisi) geçince hemen sağa doğru yol kıvrılıyor 200 metre ilerisinde sağdaki 2 katlı bina oraya gelince beni ararsınız.
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2013 18:57
[QUOTE=SerdalTekeli]Babür kardeşim misafirperverliğin ve sağladığın olanaklardan dolayı çok teşekkür ederim. En kısa zamanda bana da beklerim.
Serdal ağabey ne demek teşekküre ne gerek var en uygun bir günde ziyaretine muhakkak geleceğim.
Bu hobinin en güzel yanı balıklar yada balıktan kazanılan üç beş kuruş para değil sizin gibi dostlar ağabeyler ve kardeşlerim şükürler olsun aramızda kişiliği karakteri bozuk hobiciler yok o yönden Antalya da ki hobiciler çok şanslı şahsen ben kendimi şanslı hissediyorum sizin gibi insanlarla tanıştığım için:D.
Yarınki buluşmaya mutlaka gelmek için elimden geleni yapacağım otelde herhangi bir organizasyon olmasa muhakkak Ulvi kardeşimin evinde olacağım.
Saygı ve Sevgilerimle.
[/QUOTE]
Serdal ağabey ne demek teşekküre ne gerek var en uygun bir günde ziyaretine muhakkak geleceğim.
Bu hobinin en güzel yanı balıklar yada balıktan kazanılan üç beş kuruş para değil sizin gibi dostlar ağabeyler ve kardeşlerim şükürler olsun aramızda kişiliği karakteri bozuk hobiciler yok o yönden Antalya da ki hobiciler çok şanslı şahsen ben kendimi şanslı hissediyorum sizin gibi insanlarla tanıştığım için:D.
Yarınki buluşmaya mutlaka gelmek için elimden geleni yapacağım otelde herhangi bir organizasyon olmasa muhakkak Ulvi kardeşimin evinde olacağım.
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2013 18:56
Bulusmamiza katilip bizden hos sohbetlerini esirgemeyen tum arkadaslarimiza tesekkur ediyorum.
Ayrica Ulvi kardesimizede misafirperligi icin ayrica tesekkur ederim.
Hersey cok guzeldi.
Ayrica Ulvi kardesimizede misafirperligi icin ayrica tesekkur ederim.
Hersey cok guzeldi.
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2013 15:21
Ben teşekkür ederim. Sizler gibi temiz kalpli abi kardeşlerime her zaman kapım açık.
Tavsiyeler için ve hediyeler için Serdar ve Musa abime ayrıca Babur kardeşime balıklar için çok teşekkürler :)
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2013 00:23
Subat ayında buluşma olacak mi ?
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2013 22:36
Dunden beri kimseden ses cikmadigina gore biraz daha bekleyelim. Herkes birbirini biraz ozlesin :-) .. Isin ilginc yani su veya bu sekilde ben herkesle konustum bu hafta. Serdalla gecen dopdolu iki gunu saymiyorum bile ;-)