antalyada cam fiyatları
Slm arkadaşlar ben yeni bir akvaryum yapamak istiyorum 170*60*65(12mm) fiyat konusunda ben bir camcıdan fiyat aldım 150tl istedi uygunmu sizce rodaşsız ulaşabileceğim uygun fiyatlı bildiğiniz bir yer varmı antalyada yardımcı olursanız sevinirim ayrıca elimde şu an zaten130*50*65 bir akvaryum var sump sistemi dahil onu yavru akvaryumu olarak kullanacağım bilgisi olan arkadaşlar var ise en kısa zamanda cevap yazarsa sevinirim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşlar 30. 08. 2012 tarhinde 10mm 180. 60. 60 akvaryum sadece cam fiyat 210 tl dediler sizce nasıl uygunmu antalyada eski sanayide büyük bir cam atölyesi bu konuda bilgisi olan varsa yardım etsin ayrıca 10cm kalınlığında kuşaklar dahil
Kardeş hemen alma biraz araştırma yapmak lazım dokuma barış taksi civarında kapalı halk pazarı var orda bir akvaryumcu varmış işçiliği iyi diyorlar bide oraya bakmak lazım...
Sanırım antalyada bu konuda pek ilgilenen yok gibi neyse ben kısmetse bu hafta sonu bu işi sonlandıracağım camları alıp beyaz akvaryum sahibi tolga abiye yaptıracağım yakın bir zaman sonra gelişmeleri aktarırım.
Kardeş alanyada bildiğim kadarıyla trakya camın toptancısı var araştır bence fiyat olarak daha oygun olur trakya camın antalya bayilerine bak benim teyze oğlu camcı benim toptancım hep alanyada diye söz ediyor ondan biliyorum.
Fiyat bence uygun kardeşim 12mm camın m2 zaten 45-60 tl arasında peki kendimi yapacaksın tankı yoksa 650 işçilikte dahilmi eğer kendin yapacaksan mutlaka yardım al o büyüklükteki camlar baya başını ağrıtır birde rodaj kesinlikle yaptır şimdiden hayırlı olsun
O zaman güzel fiyatta üç aşağı beş yukarı fiyat oynayabilir ama o kadar önemli değil işçilik güzel olsun yeter hayırlı olsun kardeşim bol yavrulu bir tankın olsun
bu arada ne besleyeceksin.