Antalya Buluşması Gerçekleşti 14.Haziran
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2008 23:32
Arkadaşlar; bildiğiniz gibi Antalya'ya bahar geldi sayılır. Nisan ayı içerisinde bir hafta sonu buluşarak piknik düzenleyelim diyorum. Hem eğleniriz, hemde o zamana kadar katılmak isteyen arkadaşlar arasında para toplanarak kovayla yem alıp paylaşırız. Hem eğlence hem iş buluşması yaparak bir taşta iki kuş vurmuş oluruz. Elleri görelim elleri
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2008 16:22
Benim elim burda.Çok iyi olacağa benziyor.Katılımın artması dileğiyle ...
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2008 23:28
MERHABA
İnşallah çalışmadığın bir hafta sonu olursa bende çok katılmak isterim.
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2008 17:28
Tarih uygun olursa gelmeye çalışırım.
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2008 17:34
Arkadaşlar "Antalya ve Havalisi Buluşması" diye gerçekleştirsek olmaz mı?
Hem bu sebeple ne zamandır Antalya'ya gidemiyoruz durumundan da kurtulmuş oluruz.
Hem bu sebeple ne zamandır Antalya'ya gidemiyoruz durumundan da kurtulmuş oluruz.
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2008 19:49
Birşey söyleyeyim mi? Madem piknik diyoruz eşleride alıp gelelim. Hem onlarda tanışmış olurlar. Mesela benim eşim buluşup napıyorsunuz siz diye soruyordu, böylece öğrenmiş olur
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2008 19:52
Bencede eşlerimizide getirirsek daha güzel olur.Bu hobiye gönül verenleri görünce çekimser olanların(benim eşim gibi)düşünceleri değişebilir:))
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2008 20:43
Bende gelsem olurmu tek başıma yada babamla geleyim:P
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2008 23:22
[QUOTE=rescue]Birşey söyleyeyim mi? Madem piknik diyoruz eşleride alıp gelelim. Hem onlarda tanışmış olurlar. Mesela benim eşim buluşup napıyorsunuz siz diye soruyordu, böylece öğrenmiş olur
[/QUOTE]
Onlar gelmezse izin de alamıyoruz desenize arkadaşlar.
Topçam'a gidin, Sıçan adası manzarası ve çamların altında deniz kenarında piknik çok iyi olur (Değişmediyse tabi). 88-96 yılları arasında orada yaşadım ve hala özlerim Antalya'yı. Nereye giderseniz gidin çok güzel bir yer olacağına eminim, orada her yer güzel. Başka yere gidince anlıyor insan. Şimdiden iyi eğlenceler arkadaşlar...
[/QUOTE]
Onlar gelmezse izin de alamıyoruz desenize arkadaşlar.
Topçam'a gidin, Sıçan adası manzarası ve çamların altında deniz kenarında piknik çok iyi olur (Değişmediyse tabi). 88-96 yılları arasında orada yaşadım ve hala özlerim Antalya'yı. Nereye giderseniz gidin çok güzel bir yer olacağına eminim, orada her yer güzel. Başka yere gidince anlıyor insan. Şimdiden iyi eğlenceler arkadaşlar...
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2008 14:58
Mustafa abi sen burayada mı daldın?
Nisan ayı içinde Konya'ya gideceğim, hem kafa toplama hemde ince iş için, eğer ona denk gelmezse seve seve gelirim. Ama bu sefer İrem'i getirmem.
Volkan abi vereceğin balıkları alırım. Çok güzel et yerim abi.
Mangal'dan anlayan çıkmazsa babamı getirmeye çalışırım. Mükemmel denilecek kadar güzel mangalda et pişirir.
Erdal abiyi yeniden çağırırız.
Nisan ayı içinde Konya'ya gideceğim, hem kafa toplama hemde ince iş için, eğer ona denk gelmezse seve seve gelirim. Ama bu sefer İrem'i getirmem.
Mangal'dan anlayan çıkmazsa babamı getirmeye çalışırım. Mükemmel denilecek kadar güzel mangalda et pişirir.
Erdal abiyi yeniden çağırırız.
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2008 01:27
[QUOTE=halongan]
Nisan ayı içinde Konya'ya gideceğim,
[/QUOTE]
Nisan ayı içinde Konya'ya gideceğim,
[/QUOTE]
Konyaya gidiceksin haberimiz yok İyi iyi gelirken boş gelmezsin, şu disk şeklinde balıklar varmış
Sen şunlardan getir ben sana daha neler neler veririm