Antalya 08/11/2009 buluşması gerçekleşti foto s12
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Alçı modellerimin soğumasını beklerken bir yandan da özel mesaj yolladım.Zor şartlarda başardım ben bu görevi
Son zamanlarda aktif olmuş herkese özel mesaj gönderdim Buğra abi.Görev tamam.
[/QUOTE]Son zamanlarda aktif olmuş herkese özel mesaj gönderdim Buğra abi.Görev tamam.
[/QUOTE]Merhaba,öncelikle bana bu adresi ÖM'dan gönderen Onur Bey'e teşekkür ediyorum.Şimdi ben Antalya'ya yaklaşık üç-üçbuçuk saat uzak olan Kaş ilçesinde oturuyorum,akvaryum delisiyim ve bu yüzden babam beni Antalya'ya getirecek.Benim sormak istediğim bu buluşma nasıl bir şey?Bir toplantı gibi bir şey mi yoksa akvaryumlar mı sergilenecek?
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Renan Bey,asla yanlış anlamadım.Demek istediğim şuydu.Zaten Antalya'ya 15.00 sularında ayak basacağım ve kısıtlı birkaç saatlik zamanım var.Onu da balık görerek harcamak istemiyorum açıkçası.Ben sizlerle tanışmaya sohbet etmeye geliyorum.Her yerde balık görüyorum zaten.Antalya'da da görsem bir şey değişmez benim için.O yüzden tercihim geniş bir alan ve güzel bir mekan olması neticesiyle cam piramittir.Bu iş üretimhanede olacak olursa gezmekle vakit kaybederim.Malum bu gelişimin dönüşü de var benim için.2 saatlik yolu geri döneceğim ve ertesi gün okula da hazırlanmam gerekiyor bir şekilde.
Onur arkadişima bende katiliyorum,bizim burdaki amacimiz bir birimizle sıcak ilişkiler gercekleşdirmek ve tanişmak bir cok arkadaşimiz bir birlerini burada tanıyor ama reel de görüsmüyor olabilirler gayemiz burada tanışmak ve bilgi alışverişi yapmak. Bir dahaki buluşmamizda üretim hane ziyaretini degerlendirebiliriz diye düşünüyorum
aman arrkadaşlar şyrda 1 kaç gün kaldı sayıyı azaltmayalım nerde olursa olsun yeterki en kalabalık en çoğul buluşma olsun