Ankara'yı iâde-i ziyaret.
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2008 22:17
Eğri oturalım doğru konuşalım ben bayramın 4. günü belki ama 3.günü kesinlikle gelemem,fikir beyan etmek adına söylemek istedim. Bunların dışındaki her yapılacak program içinde şimdiden iyi eğlenceler dilerim,eminim herşey yine mükemmel olacaktır.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2008 22:29
Uğur Abi,kurban bayramı hangi tarihler arası ?
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2008 22:59
Serkan evlendiğimden beri kurban bayramlarının 1.nci günü akşam 7-8 den önce eve girebildiğimi hatırlamıyorum,bayramlaşma kaldı 2. güne,tabii sadece ailemizle ve anne babamızla,3 .günüde bayramlaşsak ki mecburen o da olacak. Ben bayram içinde Ankara bana zor diyorum. Tabii ki bugüne kadar asla olmadığı gibi bundan sonrada muhalefet yada iş olsun diye böyle birşey söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Kalkıp 10 kişinin okey dediği bir günde yok kardeşim o gün gelmem gelemem demeninde peşinde değilim ama durum bundan ibaret. reisle sizi uğurlarken kouşmuştuk zaten bayram tatili 9 gün diye,neden bu kadar kasıyonuz,koskoca 9 gün var beyler.citronx 2008-11-07 23:00:11
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2008 23:06
Farukum benim sen merak etme, bir şekilde ayarlanır ve 1 gece kalınacak şekilde gelinir. Ayrıca burada sizi tekrar ağırlamak da bizim için büyük mutluluk olacaktır emin olabilirsiniz. Ben her bayramın ilk 2 günü kesinlikle memlekette anne-babamın yanında olurum ve en çok da 3. gün dönerim (akvaryumlarda otomatik yem makinası yok bu yüzden). Dönüşte kaynana-kayınpeder bir-iki gün daha beklerler nasıl olsa. Taaa cumartesi yada pazar gitsemde olur. Hatta gitmesem daha iyi olur
Ne zaman isterseniz başımızın üstünde yeriniz var. Bütün arkadaşlara selamlar.....
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2008 23:06
[QUOTE=Hamdi Kasal]Bende geliyorum Doğan hepinizi çok özledim inanki iyiki varsın Akvaryum.com AİLESİ.[/QUOTE]
Hamdim benim ciğerim, Mami'de geliyor mu?
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 01:13
[QUOTE=soner_tuna][QUOTE=nyucel]Ben Çanakkale'den gelirim. [/QUOTE]
İzmit'e de gelirim.
Hocam saygılar ılım cınde bıle olsa gıderım mantıgı ızmıte de beklıyoruz onuda sımdıden soyleyeyım bızde ızmıt tayfası olarak bır plan yapacagız ılım cınde mısalı
[/QUOTE]İzmit'e de gelirim.
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 06:53
[QUOTE=cihat_23]
[/QUOTE]
Uğur Abi,kurban bayramı hangi tarihler arası ?
Dostum,bayram 8-9-10-11 Aralık tarihlerinde.
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 09:44
[QUOTE=citronx]
Eğri oturalım doğru konuşalım ben bayramın 4. günü belki ama 3.günü kesinlikle gelemem,fikir beyan etmek adına söylemek istedim. Bunların dışındaki her yapılacak program içinde şimdiden iyi eğlenceler dilerim,eminim herşey yine mükemmel olacaktır.
[/QUOTE]Sayın moduma katılıyorum. Bayramın 1.günü kimse kimseye gidemiyor geri kalan 3 günde 2 gün ziyaret olutor zaten. Kalan bir gün yani son günde gitmemiz daha mantıklı sanki