Ankara'yı iâde-i ziyaret.
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2008 20:00
Abi aman gözünü seveyim , ne yap ne et gel.İzmitten bir tek ben kalıyorum heralde İşin kötü yanı İstanbul'lular benim yoldan bineceğim yerda duracaklarmı sorun orada İnşallah içlerinden Kocaeli spor tesislerini bilen vardır.Yoksa gecenin 02:00'inde kalırım yol kenarında
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2008 20:03
[QUOTE=dejawu]Bende aksini duydum sanki Uğur abi . Hava 20 li derecelerde olacak diye radyodan dinlemiştim . [/QUOTE]
Ben televizyonun yalancısıyım.Zaten 4. gün için tahmin vermediler sadece 2. gün eskişehir,bolu,ankara gibi bazı yerlerde kar yağabilirmiş.
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2008 20:10
Ne farkeder bizim sıcaklığımız yeter .
dejawu 2008-12-05 20:10:47
Emrah kardeşim gokart sıkıntılı olsada buzda olsa yaparız senin için . Hatta ve hattaaaaaaaa daha önce bu fikir orataya atılmıstı paintbaaaaaal
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2008 20:13
Evet Uğur abi aynen öyle.Benim endişem , hava karanlık olduğundan farkedemeyip benim bineceğim yeri geçmeniz.
Çünkü eğer böyle birşey olursa , benim bineceğim yerden bir süre sonra Çenedağ viyadüğü başlıyor ve otoyolda sizin geri dönmeniz imkansız olduğu gibi benimde yürüyerek sizin bulunduğunuz yere gelmem imkansız.Çok kötü biryerde katılacağım yani size.
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2008 20:22
[QUOTE=reis]Sen merak etme seni almadan gitmeyiz.Ben oraları çok iyi biliyorum.[/QUOTE]
Tamam öyle ise abi , sen öyle dediysen öyledir.Sizinle devamlı irtibat halinde olurum ben , siz herekeye geldiğinizde artık ben yola inmeye başlarım.
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2008 20:28
[QUOTE=reis][QUOTE=dejawu]Bende aksini duydum sanki Uğur abi . Hava 20 li derecelerde olacak diye radyodan dinlemiştim . [/QUOTE]
Yağsın abi Güzergah üzerinde kardam adamlarla izimizi bırakırız
Ben televizyonun yalancısıyım.Zaten 4. gün için tahmin vermediler sadece 2. gün eskişehir,bolu,ankara gibi bazı yerlerde kar yağabilirmiş.
[/QUOTE]Yağsın abi Güzergah üzerinde kardam adamlarla izimizi bırakırız
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2008 20:28
[QUOTE=Radinant][QUOTE=reis]Sen merak etme seni almadan gitmeyiz.Ben oraları çok iyi biliyorum.[/QUOTE]
[/QUOTE]
Furkan seni unutursak kusura bakma kardeşim
Tamam öyle ise abi , sen öyle dediysen öyledir.Sizinle devamlı irtibat halinde olurum ben , siz herekeye geldiğinizde artık ben yola inmeye başlarım.
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2008 20:34
[QUOTE=AKIN BAYER] [QUOTE=Radinant][QUOTE=reis]Sen merak etme seni almadan gitmeyiz.Ben oraları çok iyi biliyorum.[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Yok yok sorun değil Akın'cım , yalnızca gelene kadar kulakların çınlar
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2008 20:38
[QUOTE=Radinant][QUOTE=AKIN BAYER] [QUOTE=Radinant][QUOTE=reis]Sen merak etme seni almadan gitmeyiz.Ben oraları çok iyi biliyorum.[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Artık unutsak bile ben geri döner ve seni sırtımda taşırım
AKIN BAYER 2008-12-05 20:38:44
[/QUOTE]
Yok yok sorun değil Akın'cım , yalnızca gelene kadar kulakların çınlar
[/QUOTE]Artık unutsak bile ben geri döner ve seni sırtımda taşırım