ANKARALILAR KAYSERİ YOLUNDA..
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2008 14:15
1-MUAMMER
2-DUYGU
3-EMRAH ABİ
4-ZERRİN ABLA VE ARDA BEY
5-DOĞAN ABİ
6-EŞİ VE DOĞA HANIM ???
7-MUSTAFA ABİ
8-FATİH GÖNÜL( KIZ ARKADAŞI)
9-SAİT
10-UĞUR ABİ
11-KORAY
12-MUHSİN ???
13-REFET ???
14-FATİH GÖNÜL
15-ABDULLAH ABİ
16-TİSEL
17-GÖRKEM
18-MEHMET BARINIR
19-MESUT ABİ..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2008 21:07
[QUOTE=eneser]Merhaba
Bir aksilik olmazsa geleceğim elbette. Zaten Kayseri'li arkadaşlarla tanışmayı çok istiyordum. Ayrıca, rica ederim Enes kardeşim, o balıklar artık senin balıkların. Ben sadece görünce "maaşallah" derim. O balıkların "MS" (Mesutalbay Sertifikası) sertifikalarını sana vermeyi unutmuşum, onları da getiririm.
Mesut sende geliyorsun demek.Gelmen güzel olur hemde balıklarını da görürsün.Refet de gelecek herhalde.Ankaralı arkadaşları heyecanla bekliyoruz.Saygılarımla
[/QUOTE]Bir aksilik olmazsa geleceğim elbette. Zaten Kayseri'li arkadaşlarla tanışmayı çok istiyordum. Ayrıca, rica ederim Enes kardeşim, o balıklar artık senin balıkların. Ben sadece görünce "maaşallah" derim. O balıkların "MS" (Mesutalbay Sertifikası) sertifikalarını sana vermeyi unutmuşum, onları da getiririm.
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2008 23:55
Merhaba
Getir sertifikaları da millet sertifika görsün.Zaten Kayserideki abilerimden biri illa bu balıkların kardeşinden isterim diye tutturdu.Eğer varsa ayarlabilirsen bayağı ikrama geçeçek.
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2008 08:11
Ben karışmam abi o sertifikadan da balıktan da isterim. Dün girmedin nete heralde. Enes hocam epey aradım seni.
Mesut Hocam selamlar sizi seviyorum..
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2008 15:37
Teşekkür ederim Ahmet kardeş Sertifika işin espiriside senin tatlı dilin için istediklerini getiririm. Bütün Kayserili arkadaşlara selamlar.
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2008 22:41
Biz de 22 Haziran'ı sabırsızlıkla bekliyoruz Ahmet Kardeşim, teşekkürler....
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2008 23:03
Merhaba
Ne varsa bu 22 Haziranda bilemiyorum ki herkes sabırsızlıkla bekliyor.Tarihi ileri mi alsak ki acaba?Şaka bir yanada İnşaAllah güzel günlerden bir gün olarak tarihe geçecek o gün.
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2008 09:54
Selamlar. Bu ayki Kayseri seyahatim malesef 22'sine denk gelmiyor keşke gelseydide bende bu büyük buluşmaya katılabilseydim. KIsmet değilmiş iyi eğlenceler.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2008 10:02
[QUOTE=donut]Sende telafi etmek için,birdahakine yanında bir kişi daha getirirsin,ödeşiriz kardeşim:)[/QUOTE]
Ben telafi için en iyisi Ankaray'a geleyim Muammer
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2008 10:15
Selamlar,
Ankara çoşmuş yine. Herkese iyi eğlenceler dilerim.
Eneser o nasıl bir menü öyle aman Allahım nasıl ıcıktım sabah sabah. Ayıptır formdaki arkadaşları bu kadar özendirmek.
OOyyyyy, ooooyyyyy oyyy. Kokular geldi amanınnnnn....
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2008 12:49
[QUOTE=SİLİVRİLİ]
Selamlar,
Ankara çoşmuş yine. Herkese iyi eğlenceler dilerim.
Eneser o nasıl bir menü öyle aman Allahım nasıl ıcıktım sabah sabah. Ayıptır formdaki arkadaşları bu kadar özendirmek.
OOyyyyy, ooooyyyyy oyyy. Kokular geldi amanınnnnn....
[/QUOTE]
Sende gel ozaman Kayseriye