Ankaralı Karidesçiler Toplanıyoruz
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2013 20:47
Arkadaşlar merhaba. Bünyamin Kutlu'yu hazır Ankara'da yakalamışken tüm Ankaralı karides besleyen hobicilerle bir tanışma-kaynaşma buluşması yapalım dedik. :) Toplantıyı bu hafta; haftaiçi veya haftasonu yapmayı düşünüyoruz. Gelmek isteyen arkadaşlar bana uygun oldukları günü belirtirse biz de ona göre bir gün belirleriz ve görüşürüz. Kesin gelecekler konunun devamına yorum da bulunsunlar ki bende ona göre bir liste oluşturayım :) Saygılar. Görüşmek üzere.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2013 02:54
Ankarada olsam kaçırmazdım bu toplantı çok faydalı olur herkesin
deneyimlerini paylaşabileceği tam bir beyin fırtınası olurdu, Bir yandan
Karides hobisine gönül vermiş Bünyamin gibi bir hobici var
yakalamışken yaylım ateşine tutun derim Haydi Ankaralılar şanslısınız...
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2013 13:28
Ayın 2 si cumartesi günü aksam olabilirse bende katılmayı düşünüyorum. Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2013 13:19
Ankara'da başka kimse yok mu?
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2013 20:51
Bünyaminle konuştum pazar uygun olur. 03/03/13 saati akşama doğru olursa benim için daha iyi olur sizinde fikirlerinizi alalım :)
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2013 21:16
Evet pazar günü en müsait gün olarak seçtik :) ama pek bir katılım olmayacak sanırım. Akşam saat 5 veya 6 gibi kızılayda buluşmayı düşünüyoruz arkadaşlar. Gelmek isteyenler bizimle irtibatta bulunsunlar.
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2013 21:18
Burdan yeri de ayarlayalım da karışıklık olmasın artık toplandığımız kişi kadar 2 kişide olsa yeter maksat bilgi alışverişi :)
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2013 12:43
03.03.2013 Pazar, yani bu gün saat 5'de Kızılay YKM önünde buluşmayı planladık. Gelmek istenleri ya buraya yazmalarını ya da bana ulaşmalarını rica ediyorum.
Numaram:0544 435 30 06
Numaram:0544 435 30 06
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2013 22:17
Bu akşam buluşmamızı 6 kişi ile tamamladık. Katılan arkadaşlara teşekkür ederim. Saygılarımla.
Yusuf KAYA 2013-03-03 22:18:14