Ankara'dan İstanbul'a gelecekler
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2008 16:35
Merhaba, yola çıkmamıza 1 hafta kaldı ama hala ortada kesin bir liste yok. Kimler kalacak, kimler gece dönecek tam olarak belli değil. 2 arabamı gideceğiz, yoksa transporter yada benzeri bir araç mı kiralayacağız belli değil. Kısacası acilen cevaplamamız gereken sorular var.
Bu yüzden kesin gelecek olanların buraya isimlerini yazmaları ve kalıp kalmayacaklarını belirtmelerinde fayda var.
1. Serkan (kalacak)
2. Refet (dönecek)
3. Ekrem (kalacak)
4. Deniz (kalacak)
5. Erkan (kalacak)
Diğer arkadaşlar yanıt bekliyoruz..........
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2008 14:50
Keşke bizde Diyarbakır da böyle bir organizasyon yapabilsek.Ama size katılımın az olması gerçektende beni üzdü.Saygılar...
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2008 16:16
Serkan, eğer bu kadarsak sorun yok. Tek arabayla (benim yada Erkan'ın) gideriz, ama sanki başka gelecekler de vardı.
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2008 17:31
Ali abi ile bugün konustum İstanbul'a gelecek . Yarın maçada gelecek ayrıntılı konusuruz .
Ekrem Abi , Deniz abi yarın sizde gelin saat 7 gibi maça planımızı yapalım ve noktayı koyalım . Ondan sonra gelmek isteyen olursa malesef der konuyu kapatırız . Ademde gelecek hep beraber ona göre oturur konusuruz .
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2008 00:06
Abi, konuyu yarın maçta tam olarak konuşur, kapatırız. hacilar 2008-10-26 23:46:08
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2008 10:45
[QUOTE=lafayette] Serkan sakın Yedigöller'e geldiğin hurda ile yola çıkma:)))[/QUOTE]
Valla abi elimden budur yapacak birşey yoktu . Çok şükür sağsalim gittik geldik . Bedava sirke baldan tatlıdır hesabı
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2008 11:14
[QUOTE=dejawu]Mustafa abi nazlanıyor . Büyüklerım el atarsa sevinirim .[/QUOTE]
Mustafa abi ile ilgileniriz.Naz yapmaz abim benim.