Ankaradaki Hobicilere Çağrı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Selamlar,
Tanışmak,aynı hobiden zevk alan insanların bir araya gelip ,paylaşımlarda bulunması çok anlamlı.
Emrahcım, beni her buluşma işine yazabilirsin. Hatun da zaten "evde olmasın da ne yaparsa yapsın" der gibi "buluşma" der demez hemen "git tabi" diyor :)))
Altuğ bey dediğiniz gibi bu tip bi organizasyon hoş olur daha bi çok şey de yapılabilir.Biz Emrah beylede konuştuk bu tip organizasyonları yapabilmemiz için birbirimizi tanımamız gerekiyor biz daha tanışmadan bu tip organizasyon nasıl yapılabiliriz ki?
Beyler tabiki simit ayran -çay içelim ama ben bu yazının forumda daha geniş olarak paylaşılmasını ve gelecek fikirleri çok merak ediyorum.
Böyle bir organizasyon kurumsal bir yapı gerektiriyor.Bakalım yöneticilerimiz bu konuda ne düşünüyorlar.
Saygılarımla.
Emrahcım, beni her buluşma işine yazabilirsin. Hatun da zaten "evde olmasın da ne yaparsa yapsın" der gibi "buluşma" der demez hemen "git tabi" diyor :)))
[/QUOTE]
Beyler tabiki simit ayran -çay içelim ama ben bu yazının forumda daha geniş olarak paylaşılmasını ve gelecek fikirleri çok merak ediyorum.
Böyle bir organizasyon kurumsal bir yapı gerektiriyor.Bakalım yöneticilerimiz bu konuda ne düşünüyorlar.
Saygılarımla.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir