Ankara'da İşini İyi yapan bir yer yok mu?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşlar nehir akvaryumun sahibine birşey demiyorum ama,bir çalışanına aynı şeyi söyleyemiyeceğim,yaklaşık üç ay önce 8.9.cm boyundaki demasonileri götürdüm dedim, arkadaşım internete ilan vareceğim balıkların cinsiyetlerini bana kesin söylermisin dedim,baktı baktı işte şunlar erkek,şunlar dişi dedi bende bu doğrultuda ilan verdim vede balıkları sattım,sattıktan bir gün sonra alan arkadaş beni arayarak balıkları geri almamı balıkların cinsiyetleri çok farklı dedi ve parasını iade etmemi söyledi vede aynı gün gittim balıkları aldım ve parasınıda iade ettim hakikaten baktım bilğim dolrutusunda bende inceledim alan kişi cinsiyet konusunda haklıydı ve olan bana oldu.Bilğilerinize vede birilerinin bilğilerine.
[/QUOTE]İlaveten artemia konusunda ankarada tektir bana göre. Hergün canlı artemia, canlı supiresi mevcut, ve artemia yumurtaları kesinlikle taze %100 çıkıyor.
Kansoydan bir çift cüce vatoz almıştım bana 1 haftaya kalmaz yavru verir dedi ama 3 ay bekledim gene vermedi... hayırlı cumalar.