Ankara Yumurtluyor...
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2011 22:01
@nkara @kvaristler
Barış (koray) BIYIKLI (0) Rh+ BsB40_fb 2011-07-23 22:02:38
Barış (koray) BIYIKLI (0) Rh+
0544 772 56 40 Keçiören
Vatana millete hayırlı olacak gibi Arkadaşlar......Varmı daha ötesi...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2011 22:12
[QUOTE=pckobat]Toplanıp kan bagışı falan mı yapacaksınız?Biri bilir biri bilmez kıyamet ondan kopar merak ettik nedir bu:)[/QUOTE]
Öğrenirsiniz yakında.
Öğrenirsiniz yakında.
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2011 10:22
Ankara Akvaristler
Alperen ÖZEL 0 RH (+)
0544 629 90 20
Ankara / Keçiören
Not: Değerli forum üyeleri buraya kan bilgimi yazdım ama ünite bazında bazı nedenlerden dolayı ben kan veremiyorum. Kanı sadece küçük ünitelerde az bir miktar olarak alabiliyorlar benden. Bu şekilde yardımcı olabilirim. Kusura bakmayın.
Yalnız bu A harfi yerine koyduğunuz @ işaretinin değişik bi anlamı varmı? yoksa bu yeni Türk klavyesine eklenen harflerdenmi?
Alperen ÖZEL 0 RH (+)
0544 629 90 20
Ankara / Keçiören
Not: Değerli forum üyeleri buraya kan bilgimi yazdım ama ünite bazında bazı nedenlerden dolayı ben kan veremiyorum. Kanı sadece küçük ünitelerde az bir miktar olarak alabiliyorlar benden. Bu şekilde yardımcı olabilirim. Kusura bakmayın.
Yalnız bu A harfi yerine koyduğunuz @ işaretinin değişik bi anlamı varmı? yoksa bu yeni Türk klavyesine eklenen harflerdenmi?
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2011 17:13
Kusura bakmayında ne böyle başlık olur ne böyle açıklamasız konu olur.Madem daha sonra öğrenilecek niye konu açılır.Kaç yaşında insanlarız ama çocukca bir hareket geldi bana.Hiç kimse kusura bakmasın tamamen kendi düşüncem.luna06 2011-07-24 17:14:19
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2011 17:42
[QUOTE=luna06] Kusura bakmayında ne böyle başlık olur ne böyle açıklamasız konu olur.Madem daha sonra öğrenilecek niye konu açılır.Kaç yaşında insanlarız ama çocukca bir hareket geldi bana.Hiç kimse kusura bakmasın tamamen kendi düşüncem.[/QUOTE]
Mehmet Bey; konuya yapılacak açıklama ana iskeletin oluşması ile Ozan (Dichter06) tarafından yapılacaktır. Konuya cevap yazanların %90'ı zaten duruma vakıf olan insanlar olduğu için yadırgamanızı da eleştirinizi de anlayabiliyorum. Bu biraz da konu takibi ile alakalı, Arif arkadaşımızın davetinde buluna bilme imkanınız olsaydı sizde vakıf olurdunuz.
Saygılar.