Ankara Yeniden Maçta
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2008 15:06
Selam,
Şartlar uygun olursa, bundan sonraki ( kısa vade de değil ) halı saha organizasyonlarınızda yer almak isterim.
Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2008 16:03
[QUOTE=dejawu]Herzaman Muzaffer Bey . Siz geliyorum diyin kadro doluda olsa ben çıkarım siz oynarsınız . Gelin yeter . [/QUOTE]
Senin varlığınla yokluğun bir zaten
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2008 16:15
[QUOTE=eren the legend][QUOTE=dejawu]Herzaman Muzaffer Bey . Siz geliyorum diyin kadro doluda olsa ben çıkarım siz oynarsınız . Gelin yeter . [/QUOTE]
[/QUOTE]
Ebatından dolayı mı Eren yoksa diğer sebeplerden mi?(Futboldan anlamamak,mızıkçılık yapmak...)
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2008 19:43
[QUOTE=eren the legend][QUOTE=dejawu]Herzaman Muzaffer Bey . Siz geliyorum diyin kadro doluda olsa ben çıkarım siz oynarsınız . Gelin yeter . [/QUOTE]
[/QUOTE]
Tabi tabi haklısın Eren'cım.
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2008 22:34
[QUOTE=eren the legend][QUOTE=Semihsungur] Bu arada, Eren neden gelmiyor maçlara? Ankara-İstanbul maç kadrosuna almayacağız ona göre.
Serkan beni eve bırakırsa gelirim yoksa gelmem.
[/QUOTE]
Benimki de bana "Her akşam maç ayarla git, hem spor yapmış olursun bak" diyor Bir hinlik var ama anlamadım. İşin garibi bana karşı cebinde akrep olan hatun, maç parasını da verebileceğini söyledi
Serkan beni eve bırakırsa gelirim yoksa gelmem.
[/QUOTE]
Mustafa Abi,
Pazartesi ve perşembe günleri maç yaptığım için bir de c.tesi yaparsam hatun beni eve almaz, yoksa sahalarda fırtına gibi eseceğim deee...
[/QUOTE]Benimki de bana "Her akşam maç ayarla git, hem spor yapmış olursun bak" diyor Bir hinlik var ama anlamadım. İşin garibi bana karşı cebinde akrep olan hatun, maç parasını da verebileceğini söyledi
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2008 22:36
[QUOTE=ERKAN EFE]Serkan on numara top oynar ben kefilim.[/QUOTE]
İşin yoksa şahit ol, paran çoksa kefil ol Erkan. O da senin aldığın tatlıların kalitesine kefil zaten Şıracı-bozacı olmayın da
Bu arada, cumartesi gelmek isterdim ve gelecektim ama bugün söylediler, cumartesi akşam 20:00 de oyunum var.
İşin yoksa şahit ol, paran çoksa kefil ol Erkan. O da senin aldığın tatlıların kalitesine kefil zaten Şıracı-bozacı olmayın da
Bu arada, cumartesi gelmek isterdim ve gelecektim ama bugün söylediler, cumartesi akşam 20:00 de oyunum var.
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2008 22:40
[QUOTE=dejawu]Gitte nereye gidersin :). Bu arada Yengemı sana senmı yengeye çektın abı [/QUOTE]
Sen cidden yaşlanmışsın be Serkan. Yazımı dikkatli oku!!! "bana karşı cebinde akrep olan" diye yazmışım. Yoksa ömrümü yediği gibi maaşımı da yiyor. Ben neden bu haldeyim biliyor musun????
Sen cidden yaşlanmışsın be Serkan. Yazımı dikkatli oku!!! "bana karşı cebinde akrep olan" diye yazmışım. Yoksa ömrümü yediği gibi maaşımı da yiyor. Ben neden bu haldeyim biliyor musun????