Ankara Maçta ( 31 Mart )
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2012 15:46
[QUOTE=Adem TANIŞ]Bu hafta Oktay yeşil sahalara dönüyor. Kaptan canının çektiği bir tatlı varsa ondan alalım. :)
[/QUOTE]
Hani yuvarlakımsı bir tatlı var ya, bir yerde görmüştüm, ondan alır mısın Adem başkanım ?
Hani yuvarlakımsı bir tatlı var ya, bir yerde görmüştüm, ondan alır mısın Adem başkanım ?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2012 17:28
[QUOTE=tmac]
[QUOTE=Adem TANIŞ]Bu hafta Oktay yeşil sahalara dönüyor. Kaptan canının çektiği bir tatlı varsa ondan alalım. :)
[/QUOTE]
[/QUOTE]Halka tatlısı mı?
[/QUOTE]Halka tatlısı mı?
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 17:24
Arkadaşlar 2 kişi eksiğimiz var...
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 18:18
Boşlukları dolduralım beyler:)
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 18:54
Arkadaş bende mi bir şeylik var, haftalar sonra maça gelelim dedik, kadro dağıldı.
Şimdi ben gelemiyorum yazsam kadro tamamlanır herhalde. :?
Şimdi ben gelemiyorum yazsam kadro tamamlanır herhalde. :?
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2012 16:01
HADİ BAKALIM İYİ KOŞTURMACALAR İYİCE YORUN KENDİNİZİ HAFTA SONUNDA HAFTAYA YORGUN BAŞLAYIN...
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2012 15:50
1 kişi eksik oynadık!
Maç iyi oldu 2 aylık bir aradan sonra.
Bu arada Tamer, tatlı güzelmiydi ?
Ve buradan tekrar Tanış ailesini tebrik eder, ikisine de güzel, sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim.
Maç iyi oldu 2 aylık bir aradan sonra.
Bu arada Tamer, tatlı güzelmiydi ?
Ve buradan tekrar Tanış ailesini tebrik eder, ikisine de güzel, sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim.
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2012 21:09
Adem abi ikizlerini allah analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı bir evlat olarak yetişmesini nasip etsin.
Maç kadrosunda olup mazeretsiz olarak gelmeyenler veya son dakıka haber verenler ceza olarak ilk geldigi hafta gelmedigi haftanın maç parasınıda ceza olarak ödesin sonuçta sahaya ödenecek para belli ve 13 kişi 1 kişinin yüzünden eksik oynamasın denge olmayınca maçın zevkide olmuyor bu benim önerim ne dersiniz bundan sonra bu şekilde yapabiliriz arkadaşlar sizcede uygunsa?
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2012 16:30
Arkadaşlar ben zaten oynamadan tatlı yiyecektim ama beypazarına gitmem gerekti yetişirim diye düşünmüştüm ama olmadı :(( haftaya geleceğim inşallah