Ankara Maçta (17 Mart)
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2012 14:21
Yer : Sağlık Spor Tesisleri. ( Sahanın yeri ) Tel: 212 75 75
Tarih : 10 Mart 2012 20:00 - 21:00
Kadro :
1 - Adem Tanış
2 - Yalçın Uzunkaya
3 -Özgür D. Canat devran
4 - Mustafa Yaşar
5 - Hakan Yılmaz
6 - İnanç Tekin
7 - Kerem Kılınç Sezgin Doğan
8 - İlker çakılcı
9 - Cem Akkoca
10-Özgenç CoşkunMustafa Akkaya
11-Serkan
12-Zeki Babaoğlu M. Eren. Özügürİnanç'ın arkadaşı
13-Koray BEĞENDİMuhsin Çakır
14-Adem Aksakal
Yedekler:
1 -
2-
3-
4-
Maçlarımız oynamak isteyen herkese açıktır.
Adem TANIŞ 2012-03-17 12:46:18
Tarih : 10 Mart 2012 20:00 - 21:00
Kadro :
1 - Adem Tanış
2 - Yalçın Uzunkaya
3 -
4 - Mustafa Yaşar
5 - Hakan Yılmaz
6 - İnanç Tekin
7 -
8 - İlker çakılcı
9 - Cem Akkoca
10-
11-Serkan
12-
13-
14-Adem Aksakal
Yedekler:
1 -
2-
3-
4-
Maçlarımız oynamak isteyen herkese açıktır.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2012 23:12
[QUOTE=keremo]Abi maalesef bu hafta maça gelemiyorum. Herkese iyi eğlenceler, kazasız belasız bir maç diliyorum.[/QUOTE]
Adem TANIŞ 2012-03-12 23:14:38
Maça değil mi? :))
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2012 04:15
Dakika 5'de sağolsun Mustafa abi moralimi bozunca kafa olarak maçtan
koptum zaten dizimde fena ağrıyordu maçtan sonra çok daha kötü oldu
sabah doktora gitmek zorunda kaldım Dizimde ödem oluşmuş eh bünyede ağır
olunca malesef koptum.
Özgenç kardeşim,dizinde problem olduğunu maçtan sonra söyledin.Dizinde ağrılar oluyorsa sağlığın açısından maça katılmamalısın.İlk defa söyledin.Dizinde kemik fazlalığı olduğunu söylüyorsun.Benim tavsiyem acil olarak ortapedi doktoruna gidip,futbol oynamanın sağlığına zararı olup,olmadığını ve hangi sporu yapabileceğini danışman iyi olacaktır.Maçın 4.dakikasında topu attığın yere hiç bakmadan,rakibe gol pası verip,arkasından seyredersen,benim dahil takım arkadaşlarının oynama isteğini yok edersin.Takım,yani seninle oynayan arkadaşların 6 kişi maçtan kopar.Senin dakika 5'te maçtan kopmana rağmen diğer 6 kişi ile oynadık.Zevkli güzel maç oldu.Geçmiş olsun..
MUSTAFAYASAR 2012-03-13 04:40:37
Özgenç kardeşim,dizinde problem olduğunu maçtan sonra söyledin.Dizinde ağrılar oluyorsa sağlığın açısından maça katılmamalısın.İlk defa söyledin.Dizinde kemik fazlalığı olduğunu söylüyorsun.Benim tavsiyem acil olarak ortapedi doktoruna gidip,futbol oynamanın sağlığına zararı olup,olmadığını ve hangi sporu yapabileceğini danışman iyi olacaktır.Maçın 4.dakikasında topu attığın yere hiç bakmadan,rakibe gol pası verip,arkasından seyredersen,benim dahil takım arkadaşlarının oynama isteğini yok edersin.Takım,yani seninle oynayan arkadaşların 6 kişi maçtan kopar.Senin dakika 5'te maçtan kopmana rağmen diğer 6 kişi ile oynadık.Zevkli güzel maç oldu.Geçmiş olsun..
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2012 10:08
Özgenç geçmiş olsun. Yakın zamanda aramıza dönmeni bekliyoruz...
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2012 12:19
Adem abi tanıdık bi abim var maca gelmek ıstedi.Kaleci olurum kaleciliğim iyidir dedi.Hani genel olarak Mustafa abinin olduğu kale her zaman iyi korunuyor:) Eksik olduğunda aklında bulunsun kadroya yazalım.
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2012 13:35
[QUOTE=quaressma]
Aklımı okumuşsun. Bende konuya kaleci aranıyor yazacaktım. :)) İsmini listeye ekleyelim. Tabi kaleci başlayıp forvete gelmezse... :D
Adem abi tanıdık bi abim var maca gelmek ıstedi.Kaleci olurum kaleciliğim iyidir dedi.Hani genel olarak Mustafa abinin olduğu kale her zaman iyi korunuyor:) Eksik olduğunda aklında bulunsun kadroya yazalım.
[/QUOTE]Aklımı okumuşsun. Bende konuya kaleci aranıyor yazacaktım. :)) İsmini listeye ekleyelim. Tabi kaleci başlayıp forvete gelmezse... :D
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2012 17:12
[QUOTE=Adem TANIŞ] [QUOTE=quaressma]
Aklımı okumuşsun. Bende konuya kaleci aranıyor yazacaktım. :)) İsmini listeye ekleyelim. Tabi kaleci başlayıp forvete gelmezse... :D
[/QUOTE]
[/QUOTE]Aklımı okumuşsun. Bende konuya kaleci aranıyor yazacaktım. :)) İsmini listeye ekleyelim. Tabi kaleci başlayıp forvete gelmezse... :D
[/QUOTE]
Her hafta oynayabilirmiş eğer bi mahsuru yoksa.Haberiniz olsun.
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2012 15:29
Eğer eksik olursa maçı izlemeye gidelim hep beraber.Lakin maç yapmayı ve skoru en son öğrenmeyi tercih ederim bir galatasaraylı olarak.
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2012 17:20
Arkadaşlar benim şimdi hazırlanıp çıkmam lazım.Anca yetişirim maça bana 551 419 1914 nolu telefondan haber verin maç iptal mi değil mi diye.