Ankara İftar Buluşması Fotoğrafları Sf 5
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 00:15
Fotoğraflar mükemmel yorumlar mükemmel eeee ortamda mükemmel daha ne olacak.Fotoğraflara bakarken gülme krizi geçirdim gerçekten.Büyüklerimiz affetsin çok komik kareler oluşmuş yorumlarla birlikte:))
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 00:16
[QUOTE=kazımm]
Fotoğraflar mükemmel yorumlar mükemmel eeee ortamda mükemmel daha ne olacak.Fotoğraflara bakarken gülme krizi geçirdim gerçekten.Büyüklerimiz affetsin çok komik kareler oluşmuş yorumlarla birlikte:))
[/QUOTE]Bir şey değil Kazımım
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 00:17
[QUOTE=Semihsungur]İçli köfteleri sen götürdün Deniz kardeşim, ben o anda masada bile değildim, dikkat et, iki fotoda da ben yokum zaten [/QUOTE]
Zaten anlamadığım da o oldu.30 sn içerisinde ne zaman geldin, ne zaman köfteleri götürdün anlamış değilim.Öğreneceğim çok şey var senden
Eeee boşuna dememişler tecrübe önemlidir diye.
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 00:17
[QUOTE=Semihsungur]İçli köfteleri sen götürdün Deniz kardeşim, ben o anda masada bile değildim, dikkat et, iki fotoda da ben yokum zaten [/QUOTE]
özkoçak 2008-09-22 00:18:44
Üstad zaten 2. fotoda olmama sebebin o esnada arkadaki mescid dediğimiz yerde içli köfteleri götürüyor olman değil mi?????
Yengehanımın gözlere dikkat, senin nerede olduğunu belli ediyor.
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 00:20
O dediğin şeyi REFET bile beceremez Deniz
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 00:21
[QUOTE=özkoçak][QUOTE=Semihsungur]İçli köfteleri sen götürdün Deniz kardeşim, ben o anda masada bile değildim, dikkat et, iki fotoda da ben yokum zaten [/QUOTE]
[/QUOTE]
Üstad zaten 2. fotoda olmama sebebin o esnada arkadaki mescid dediğimiz yerde içli köfteleri götürüyor olman değil mi?????
Yengehanımın gözlere dikkat, senin nerede olduğunu belli ediyor.
Allah kuru iftiradan saklasın. Ben o sırada Serkan'ın künefeye musallat olmuştum.
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 00:22
[QUOTE=Semihsungur][QUOTE=kazımm]
[/QUOTE]Bir şey değil Kazımım
[/QUOTE]
Abicim seninle tanışmayı çok istiyordum ama kısmet değilmiş ben bu konuyu nasıl görmedim kendime kızıyorumİnşallah Serkan hoca mangal partisini ayarlarsa orda tanışırız.Serkan hocaya duyrulur.Birde merak ettim Serkan hocaya neden cüce vatoz deniyor
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 00:23
[QUOTE=kazımm]
Abicim seninle tanışmayı çok istiyordum ama kısmet değilmiş ben bu konuyu nasıl görmedim kendime kızıyorumİnşallah Serkan hoca mangal partisini ayarlarsa orda tanışırız.Serkan hocaya duyrulur.Birde merak ettim Serkan hocaya neden cüce vatoz deniyor
[/QUOTE]
Frontosa Blue Zaire Moba mı deseydik yani????
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 00:25
[QUOTE=Semihsungur][QUOTE=kazımm]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Abicim o daha çok troplara benziyor
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 00:31
Şimdilik herkese iyi geceler. Yarın yeni fotolar olursa yeni yorumlar da gelebilir. Tekrar teşekkürler katılan herkese...
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 00:31
Yemeğe konsatre olun benı rahat bırakın. Acayip şifayı kapmısım. Bu arada Deniz Abi, Mustafa abi ikisinide tıkmıstır agzına, deve hörgüç misali...
[QUOTE=kazımm][QUOTE=Semihsungur][QUOTE=kazımm]
halongan 2008-09-22 00:49:18
[QUOTE=kazımm][QUOTE=Semihsungur][QUOTE=kazımm]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Abicim o daha çok troplara benziyor
[/QUOTE]
Sen sus demasoni
Emin Bey'den ses yok kaynana bu saatten sonra yat dedi sanırım
Sesi duyar gibiyim. "Damaaat!"
- "İfindim anneeeee!"
- "Zıbarda yat."
- "Tamam annecim sen nasıl istersen?"
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 00:34
[QUOTE=deno06][QUOTE=Semihsungur]İçli köfteleri sen götürdün Deniz kardeşim, ben o anda masada bile değildim, dikkat et, iki fotoda da ben yokum zaten [/QUOTE]
Abi bir de Ali Usta'nın peri bacalarına benzeyen hediyesine ne oldu bir de onu öğrensen diyorum
Zaten anlamadığım da o oldu.30 sn içerisinde ne zaman geldin, ne zaman köfteleri götürdün anlamış değilim.Öğreneceğim çok şey var senden
Eeee boşuna dememişler tecrübe önemlidir diye.
[/QUOTE]Abi bir de Ali Usta'nın peri bacalarına benzeyen hediyesine ne oldu bir de onu öğrensen diyorum
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 00:35
Cevap veririmisin sayın sorunlu cüce vatoz