Ankara İftar Buluşması Fotoğrafları Sf 5
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2008 23:11
[QUOTE=dejawu][QUOTE=Haxan]Abi künefe süperdi [/QUOTE]
Sen Refetin pirzolasına ve Ademin kaburgasına bak .
[/QUOTE]
Serkan bey valla teessüf ederim . Lokmalarımı saydın. Utancımdan yiyemedim kesildim. Hala içli köfte aklımda, yiyemedim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2008 23:13
[QUOTE=Adem TANIŞ][QUOTE=dejawu][QUOTE=Haxan]Abi künefe süperdi [/QUOTE]
[/QUOTE]
Serkan bey valla teessüf ederim . Lokmalarımı saydın. Utancımdan yiyemedim kesildim. Hala içli köfte aklımda, yiyemedim.
[/QUOTE]
Adem hocam sen yiyemedinse ben tamamen aç kaldım o zaman Ama Mustafa Hocam (Semihsungur) herkesten fazla yedi ben şahitim hemen yanımdaydı çünkü
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2008 23:19
[QUOTE=deno06][QUOTE=Adem TANIŞ][QUOTE=dejawu][QUOTE=Haxan]Abi künefe süperdi [/QUOTE]
Semihsungur 2008-09-21 23:22:53
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Adem hocam sen yiyemedinse ben tamamen aç kaldım o zaman Ama Mustafa Hocam (Semihsungur) herkesten fazla yedi ben şahitim hemen yanımdaydı çünkü
[/QUOTE]
Teessüf neyin iderün Deniz kardeşim, sen "Ben Malatya'lıyım, şu içli köftelerin kalite kontrolünü bi yapayım" deyip hepsini silip süpürdün, bana bir şey kalmadı be.
Katılan herkese teşekkürler, çok iyi bir akşam geçirdik. En güzeli de Baran'ın namaz kılmasıydı Çocuklar da çok eğlendi bu arada.
Kayınvalide korkusu nedeniyle gelemeyenler de var
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2008 23:22
[QUOTE=Emin_Paşa]Serkan amca gelemediğim için çok üzgünüm, çok güzel bir beraberlik olduğu resimlerden belli oluyor.
[/QUOTE]
[QUOTE=Semihsungur]
[/QUOTE]
Güncel Emincim
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2008 23:22
Semih abi inan gelmeyi çok istedim ama tarih birden değişti o yüzden üzgünüm...
Emin_Paşa 2008-09-21 23:23:00
Lütfen konu amacının dışına çıkmasın...
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2008 23:23
Tamam kapattım konuyu Emin, merak etme kardiş, şaka herşey. Bak, bana da obur dediler
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2008 23:24
[QUOTE=Adem TANIŞ][QUOTE=dejawu][QUOTE=Haxan]Abi künefe süperdi [/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Evet saydım
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2008 23:24
[QUOTE=Emin_Paşa]Serkan amca gelemediğim için çok üzgünüm, çok güzel bir beraberlik olduğu resimlerden belli oluyor.
[/QUOTE]
Emin kardeşim sana bir soru bu forumda kaynanasından en çok kım korkuyor
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2008 23:25
[QUOTE=Semihsungur][QUOTE=deno06][QUOTE=Adem TANIŞ][QUOTE=dejawu][QUOTE=Haxan]Abi künefe süperdi [/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Teessüf neyin iderün Deniz kardeşim, sen "Ben Malatya'lıyım, şu içli köftelerin kalite kontrolünü bi yapayım" deyip hepsini silip süpürdün, bana bir şey kalmadı be.
Katılan herkese teşekkürler, çok iyi bir akşam geçirdik. En güzeli de Baran'ın namaz kılmasıydı Çocuklar da çok eğlendi bu arada.
[/QUOTE]
Benim oğlum oruç tutmuyor ama namaz kılıyor naaaaber
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2008 23:26
[QUOTE=deno06]
[/QUOTE]
Evet bende şahidim. Kendine akvaryum sohbeti yapıyor süsü verip bütün yemekleri götürdü.
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2008 23:28
[QUOTE=dejawu]
Benim oğlum oruç tutmuyor ama namaz kılıyor naaaaber
[/QUOTE]
Gerçekten çok güzel bir görüntüydü, tek üzüntüm tam olarak fotoğraflayamamak oldu.