Ankara Da Neon Tetra Satan Kişiler
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2020 03:13
Öncelikle herkese merhaba size sorum Ankara içerisinde Neon Tetra türü balık satan kişiler veya akvaryum cular varmı. Çoğu yere gittim hep 5 TL daha ucuzu varmı bilenler lütfen yazsın şimdiden teşekkür ederim herkese.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2020 03:15
[QUOTE=Ozan Eren]Öncelikle herkese merhaba size sorum Ankara içerisinde Neon Tetra türü balık satan kişiler veya akvaryum cular varmı. Çoğu yere gittim hep 5 TL daha ucuzu varmı bilenler lütfen yazsın şimdiden teşekkür ederim herkese. [/QUOTE]
Daha ucuz bulursanız sağlıklı balık burdan yazarsanız sevinirim.
Daha ucuz bulursanız sağlıklı balık burdan yazarsanız sevinirim.
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2020 09:07
[QUOTE=Ozan Eren]Öncelikle herkese merhaba size sorum Ankara içerisinde Neon Tetra türü balık satan kişiler veya akvaryum cular varmı. Çoğu yere gittim hep 5 TL daha ucuzu varmı bilenler lütfen yazsın şimdiden teşekkür ederim herkese. [/QUOTE]
5 TL mi? gayet iyi fiyat bence. bizim burda minimum 10 TL
Saygılar
5 TL mi? gayet iyi fiyat bence. bizim burda minimum 10 TL
Saygılar
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2020 22:06
İzmirde 15 TL den satılıyor yanlış hatırlamıyorsam.
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2020 23:38
[QUOTE=FISHERMAN01]İzmirde 15 TL den satılıyor yanlış hatırlamıyorsam. [/QUOTE]
Herhalde o balık gece ışıklar kapanınca pavyon gibi etrafa ışık saçıyor. O fiyat ne[:O]
Herhalde o balık gece ışıklar kapanınca pavyon gibi etrafa ışık saçıyor. O fiyat ne[:O]
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2020 06:50
15₺ satılan neonun,neon olduğuna eminmisiniz.Kardinal tetra olmasın.Ayrıca 5₺ altına neon bulunabileceğini zannetmiyorum ki zaten fiyatı 5₺ ise çok uygun.Geçen sene tanesini 4₺ den alıyordum.
Beğenenler: [T]225094,Hacanak[/T]