Ankara Buluşması Fotoğrafları
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2008 23:41
[QUOTE=dejawu]Ekrem abı neden bulusmaya gelmeyenlerle muhattab oluyorsun kı . Bosver abbi adam adını yazmıs gelmemıs bırde laf yetıstırıyor :)[/QUOTE]
Adımı nereye yazdırmışım da gelmemişim??? Rüya görüyorsun ama kabus sanıyorsun
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2008 23:56
[QUOTE=Semihsungur][QUOTE=bjkalley] [QUOTE=Semihsungur][QUOTE=bjkalley] Bu arada karşımdaki kırmızılı delikanlı da kardeşim
Saygılar,
[/QUOTE]
Ben de Lise 2'de böyleydim Geleceğin parlak diyorlardı.. Meğersem kastettikleri farklıymış
[/QUOTE]
Saygılar,
[/QUOTE]
Mümkün değil yada hastanede sen veya o değişmiştir kesin. Çünkü onun saçı var.
[/QUOTE]Ben de Lise 2'de böyleydim Geleceğin parlak diyorlardı.. Meğersem kastettikleri farklıymış
[/QUOTE]
Lise 2 de mi??? Ehliyeti o zaman mı aldın? Sene kaybın mı oldu da lise 2 de iken 18 yaşındaydın????
Ama o zamanlar iyi saçın varmış be Refet'im. Seni bu hale hayat şartları mı yoksa ODTÜ Makina mı getirdi bilmem ama geleceğin daha da parlak olacak eminim buna
[/QUOTE]
Senin mantıgına kurban olayım be Mustafa abi . Hiç aklına gelmiyormu adamın lise 2'de bu fotografı çektirip 18'inde de ehliyet için bu fotografı kullanmıs olabilecegını . Zaten Refet en son Lisede bu kadar uzun saçlı görülmüş
Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2008 09:42
[QUOTE=dejawu]
Sana bundan sonra Sorunlu Uzman Sazancı diyeceğim Serkan.
Ben bunu Refet'den bekliyordum senden değil.
Senin mantıgına kurban olayım be Mustafa abi . Hiç aklına gelmiyormu adamın lise 2'de bu fotografı çektirip 18'inde de ehliyet için bu fotografı kullanmıs olabilecegını.
[/QUOTE]Sana bundan sonra Sorunlu Uzman Sazancı diyeceğim Serkan.
Ben bunu Refet'den bekliyordum senden değil.
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2008 00:30
[QUOTE=dejawu]Tabi Tabi çevir kazı yanmasın . Tek akıllı sensin ya abi diğerleri sazan [/QUOTE]
Ben bir vatoz tanırdım, şimdi bir de sazan tanıdım.
Ben bir vatoz tanırdım, şimdi bir de sazan tanıdım.
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2008 09:43
[QUOTE=Semihsungur] [QUOTE=dejawu]Tabi Tabi çevir kazı yanmasın . Tek akıllı sensin ya abi diğerleri sazan [/QUOTE]
Ben bir vatoz tanırdım, şimdi bir de sazan tanıdım. [/QUOTE]
Ben bir vatoz tanırdım, şimdi bir de sazan tanıdım. [/QUOTE]
Zaten ancak sazansigilleri tanıyabilirsin