Ankara artık uyan haydi İstanbul'a
25 i anladım da 0,2 kim olacak?
[QUOTE=ERKAN EFE]Mustafa abiye nargile yakalım İstanbul'a kadar içe içe gitsin.[/QUOTE]
Nargilem var aslında, iyi aklıma getirdin Erkan'ım.
[QUOTE=bjkalley]18 Nisan Pazar günü İstanbul'da olacak şekilde gidelim. O gün seminer var, seminere gider oradan dernek şubemize geçeriz, kişi sayısına göre otobüs ayarlayabiliriz.
Saygılar,
[/QUOTE]
Güzel bir tespit, o tarihe gelirse hem maaş zamanına gelmiş olur (benim gibi memurus sallabaşinus almaaşinus'lar için ), hem de seminere katılmış oluruz....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
25 i anladım da 0,2 kim olacak?
[QUOTE=ERKAN EFE]Mustafa abiye nargile yakalım İstanbul'a kadar içe içe gitsin.[/QUOTE]
Nargilem var aslında, iyi aklıma getirdin Erkan'ım.
[QUOTE=bjkalley]18 Nisan Pazar günü İstanbul'da olacak şekilde gidelim. O gün seminer var, seminere gider oradan dernek şubemize geçeriz, kişi sayısına göre otobüs ayarlayabiliriz.
Saygılar,
[/QUOTE]
Güzel bir tespit, o tarihe gelirse hem maaş zamanına gelmiş olur (benim gibi memurus sallabaşinus almaaşinus'lar için ), hem de seminere katılmış oluruz....
[/QUOTE]
Bu arada hala bir kıpırdanma göremedim İstanbul Ziyareti konusunda. Bahar yorgunluğu mudur nedir???
Arkadaşlar bundan önceki gezilerde de sayı bunu geçmedi hatta gerisinde kaldı,sonuçta bu bir piknik degil şehirlerler arası yolculuk,sizler bakmayın konu açıldıgında yazanlara,yorumlar yapanlara,iş ciddiye bindiğinde gene hep bildik simaları görmeye devam edecegiz, sayının 20lere çıkması oldukça zor bir olay.
Abi bundan önceki gezilerde de sayı bunu geçmedi hatta gerisinde kaldı,sonuçta bu bir piknik degil şehirlerler arası yolculuk,sizler bakmayın konu açıldıgında yazanlara,yorumlar yapanlara,iş ciddiye bindiğinde gene hep bildik simaları görmeye devam edecegiz, sayının 20lere çıkması oldukça zor bir olay.
[/QUOTE]Sayın rot-balans uzmanım, doğru diyorsun. Keşkelerle söze başlayanlar oluyor bazan, istisnalar mutlaka vardır ama benim de duyduğum gruplaşma falan diyen arkadaşları görmek isteriz bu gezide. Ne kadar eğlenceli-zevkli ve unutulmaz olduğunu gelseler anlarlar ama ne yazık ki yine uzaktan bakmakla yetinecek bazı arkadaşlarımız. Halbuki o yolun macerası, zevki, orada gezmeler falan doyulmaz tadlar bırakıyor insanda. Ben hiç bir buluşmayı kaçırmadım, bir sebebi var değil mi???
Neyse, hadi ANKARA, titre ve kendine gel, gidelim hep beraber.....
Arkadaşlar bundan önceki gezilerde de sayı bunu geçmedi hatta gerisinde kaldı,sonuçta bu bir piknik degil şehirlerler arası yolculuk,sizler bakmayın konu açıldıgında yazanlara,yorumlar yapanlara,iş ciddiye bindiğinde gene hep bildik simaları görmeye devam edecegiz, sayının 20lere çıkması oldukça zor bir olay.
[/QUOTE]Bu seferki biraz daha farklı olacaki önemli bir seminer var, bence tanıdık olmayan simalar da göreceğiz. Yarın sabah seminer detaylarıyla açıklanacak.
Saygılar,
[/QUOTE]Bu seferki biraz daha farklı olacaki önemli bir seminer var, bence tanıdık olmayan simalar da göreceğiz. Yarın sabah seminer detaylarıyla açıklanacak.
Saygılar,
[/QUOTE] Refet bey,bende durumu biraz önce latif beyle yaptıgım görüşmede ögrendim,gerçekten takdir edilecek kalitede ve büyüklükte bir organizasyona imza atmışsınız,bence bu önemli fırsatı hobicilerin asla kaçırmaması lazım,Akvaryum.com yönetimini kutlarım.
[QUOTE=sekerahmet]Selam Dostlar, aranızda olmaktan mutluluk duyacağım... İlgin için teşekkürler Fatihcim, görüşmek üzere, saygı ve sevgiler... [/QUOTE] Ahmet abi inanamıyorum,sen yaşıyorsun.
Arkadaşlar giderken yanımıza alacağımız suların pH'ına dikkat edelim lütfen.
Ahmet kardeşim ve hemşerim, seninle birlikte seyahat etmekten guru duyarım. Gerçi sana şekerahmet yerine Protez Ahmet daha çok yakışır ama neyse. Sarı prenses kuyruğu......
Güncel ve KESİN Liste....
1-Fatih Gönül,
13-Mustafa TİVEM,
Saygılar,
[/QUOTE] Refet bey,bende durumu biraz önce latif beyle yaptıgım görüşmede ögrendim,gerçekten takdir edilecek kalitede ve büyüklükte bir organizasyona imza atmışsınız,bence bu önemli fırsatı hobicilerin asla kaçırmaması lazım,Akvaryum.com yönetimini kutlarım.
[QUOTE=sekerahmet]Selam Dostlar, aranızda olmaktan mutluluk duyacağım... İlgin için teşekkürler Fatihcim, görüşmek üzere, saygı ve sevgiler... [/QUOTE] Ahmet abi inanamıyorum,sen yaşıyorsun.[/QUOTE]
Biz sadece ısrarla isteyiniz kısmını yaptık, organizasyon Derneğimizin sponsoru Anadolu Pet'e ait :)
Arkadaşlar giderken yanımıza alacağımız suların pH'ına dikkat edelim lütfen.
Ahmet kardeşim ve hemşerim, seninle birlikte seyahat etmekten guru duyarım. Gerçi sana şekerahmet yerine Protez Ahmet daha çok yakışır ama neyse. Sarı prenses kuyruğu......
Güncel ve KESİN Liste....
1-Fatih Gönül,
13-Mustafa TİVEM,