Ankara 17. Maç (30 Nisan)
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2011 23:52
[QUOTE=ERKAN EFE]Özgenç, Alper yok bu hafta eminmisin gelecegine ! Ben göbekli degilim ama genede 3 tane yerim :))[/QUOTE]
Gelcem abi gelmez olurmuyum İbrahim abinin kontejyandan yararlanamıyormuyuz kadroya girelim ya Oktay abiciğim
Gelcem abi gelmez olurmuyum İbrahim abinin kontejyandan yararlanamıyormuyuz kadroya girelim ya Oktay abiciğim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 01:18
[QUOTE=ozgenccoskun]
[QUOTE=ERKAN EFE]Özgenç, Alper yok bu hafta eminmisin gelecegine ! Ben göbekli degilim ama genede 3 tane yerim :))[/QUOTE]
[/QUOTE]
Normalde gelmezdin. Ayrıca yok, sen yararlanamıyorsun. Hem geçen hafta gelme hem de ayrıcalık iste, oldu, başka canım?
[/QUOTE]
Normalde gelmezdin. Ayrıca yok, sen yararlanamıyorsun. Hem geçen hafta gelme hem de ayrıcalık iste, oldu, başka canım?
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 11:24
Oktay kaptan ben gene geleyim mi? belki tatlı yiyecek birisine ihtiyaç olmayacak gibi (bazı arkadaşlar 2 tane yemek isterken hatta 3 tane yiyebilecekler varken ) ama kurtarıcı bir kaleciye ihtiyaç olabilir :)) yetişebilirsem seyretmeye geleceğim inş. Bu arada bende steakar istiyorum ozancım. Herkese iyi eğlenceler