Angler
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2007 15:25
Bu balık artık benim sumpımda yaşıyor Sevgili Ümit hocaya teşekkürler
hoca 2007-10-28 01:19:02
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2007 15:50
[QUOTE=percula]Hayırlısı olsun. Davut Abi tanka at istersen bir şu küçük damsellardan da kurtulmuş olursun. [/QUOTE]
Sağol ama ben damsellerimi seviyorum en uysal ve en FB li balıklarımdır,sen balık alırsan sana ödünç veririm
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2007 01:18
Dostum hayırlı olsun güle güle besle. Benim üretimhaneden vaktim kalmıyordu onunla uğraşmaya ve üzülüyordum. Bendeki cehennemden kurtulup senin cennetine gitti. Yem yemesi konusunda çok uğraşacaksın. Allah kolaylık versin. Çok darda kalırsan birlikte bir seans yaparız yem yemesi konusunda. Yem yemeden 15 gün dursa bana mısın demiyor ama başlayıncada cılkını çıkartıyor. En son büyük boy bir hamsiyi bir kerede yuttu. Bu balığın ulaştığı boyutu düşünürsek, umarım balıkçı bir tanıdığın vardır.
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2007 11:44
[QUOTE=percula]Davut Abi damsel sevilirmi hem FB li hem agresif [/QUOTE]
Sana kardeş verelim abi şöyle bir picasso gider o tanka damsellara kardeş lazım dimi hem renkleri ortaya çıkar..
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2007 10:20
Alırız refigium musait ama damsellerin kardeşi var zaten picasso aşağada duracak
Bu güzelliğe bak kim görmüş bunun agresifliğini
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2007 10:24
[QUOTE=hoca]Dostum hayırlı olsun güle güle besle. Benim üretimhaneden vaktim kalmıyordu onunla uğraşmaya ve üzülüyordum. Bendeki cehennemden kurtulup senin cennetine gitti. Yem yemesi konusunda çok uğraşacaksın. Allah kolaylık versin. Çok darda kalırsan birlikte bir seans yaparız yem yemesi konusunda. Yem yemeden 15 gün dursa bana mısın demiyor ama başlayıncada cılkını çıkartıyor. En son büyük boy bir hamsiyi bir kerede yuttu. Bu balığın ulaştığı boyutu düşünürsek, umarım balıkçı bir tanıdığın vardır.[/QUOTE]
davoud 2007-10-29 10:25:04
Sağol dostum,daha yem almadı çünkü ölü balık verdim canlısına kıyamadım ama üzülerek canlı balık deniyeceğim kıyıdan biraz kefal yavrusu toplayip refigiuma birakacam kendisi bilir artık
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2007 10:28
Canın sağ olsun hacam,torpil yapamadımcanavar iyi haftada 1 veya 2 ölü balık bulup veriyorum başta naz yaptı sonra mecburen yedi.