Anemonun ismi.? (resimli)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Saygılarımla
Bubble anemonlar yüksek ışık ve orta akıntı isterler,diğer anemonlara göre daha dayanıklılar ama akvaryum oturmuş olması gerekir yoksa uzun süre yaşamazlar,kayaların arasında tutunurlar ve ışığa doğru açarlar,akvaryumda zaman içinde balon uçları şeklini kayb eder ve değer anemonlar gibi düz kollara sahip olurlar,Clarki ve maroon clownlar bu anemonu çok severler ve vakit kayb etmeden içine girerler,haftada 1 veya 2 kez karides veya kalamarla beslenmeleri gerekiyor
İlk önce bilgiler için çok teşekkür ederim. Tankımda ışık gayet yeterli, 2 gün sonrada 2 adet domino damsel içine girmeye başladı. Işıkları kapayınca ay ışığı için 100 adet led yanıyor. Damseller gece içinde yatıyor. Karidesi ayıklayıptamı versek acaba .?? (Bide ledlerin resmini yollıyim bari..) saygılar
İlk önce bilgiler için çok teşekkür ederim. Tankımda ışık gayet yeterli, 2 gün sonrada 2 adet domino damsel içine girmeye başladı. Işıkları kapayınca ay ışığı için 100 adet led yanıyor. Damseller gece içinde yatıyor. Karidesi ayıklayıptamı versek acaba .? (Bide ledlerin resmini yollıyim bari..) saygılar
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Saygılarımla
Metal halidenin önüne cam bulamadım. Su seviyesinden yüksekliği 35cm. Daha önceki bitkili karma tanktada aynı idi. Yani su sıçraması olmuyor. Radyasyon davasına gelince onu bilemem tabii. Ay ışığını karaköyden aldım (35 ytl). Üzerinde seri şekilde bağlı 100 adet led vardı. Söküp tek tek paralel şekilde bağlayıp, cd üzerine monte ettim (bir tanesi patladığında öbürleri sönmesin diye).. Şimdi 50 tanesini mavi ledle değiştircem. 3volt- 300 mA gücünde adaptör kullanıyor. Mavi ledleri Karaköyde SELANİK PASAJI' nda varmış..
Saygılarımla