Anaçları Hüseyin Ersöz imzalı yunuslar S6 FOTO
Boyut (cm):E 17-17.5 D 13-15 cm arası
Kapasite (litre):220.70.70-1100 lt
Canlılar:12D 2E
Malzemeler: fx5 dış filtre
Akvaryum Bakımı:haftalık 150 lt su değişimi
Kullanılan Yemler:tetra diskus-sera flora
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:kaya tuzu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yaklaşık 2,5 yıldır moba beslemekteyim ve birden içimde bir yunus aşkı belirdi ve mobalarımı satıp üstüne para ekleyerek hatrı sayılır bir meblaya görmüş olduğunuz 12d2e ten oluşan Hüseyin Ersöz imzalı bu koleniyi almak üzereyim bu yüzden yorumlarınız benim için çok önemli lütfen esirgemeyin teşekkürler.
Yaklaşık 2,5 yıldır moba beslemekteyim ve birden içimde bir yunus aşkı belirdi ve mobalarımı satıp üstüne para ekleyerek hatırı sayılır bir meblaya görmüş olduğunuz 12d2e ten oluşan Hüseyin Ersöz imzalı bu koleniyi almak üzereyim bu yüzden yorumlarınız benim için çok önemli lütfen esirgemeyin teşekkürler.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Evet haklısınız kafalı yunus heryerde var ama önemli olan güzelini bulabilmek ve bunlar gerçekten kafa yapısı olarak ırk olarak benim çok hoşuma gitti ve siz değerli yunus severlerin ve besleyenlerin'de tecrübelerinize dayanarak beğenmesi çok önemli sonuçta bu koleniyi almam durumunda yavrularınıda satabilmem gerek buna değmeli :)
Kafa yapılarına göre güzel bir ırk olduğu aşıkar. Lakin mobada yabana atılacak bir tür değil. Zor bir karar. Allah yardımcınız olsun..
Değerli yorumlarınız için teşekkürler ALLAH cc nasip ederse cuma akşamı yunuslarım bende olucaklar inşallah hakkımda hayırlısı olmuş olur herkezin hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah:)