Amphipron Percula ve Anemon
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2009 19:57
Merhabalar
Deniz akvaryumuna yeni geçiş yapacağım şu aralar eylülün sonuna kadar araştıma yapacağım . Şu an balıkesir-ören'deyim burada tek gobi ve blenny türü canlılar gördüm . Yada onlara benzeyen horozbina'lar. Size sormak istediğim asıl konu ise bir Palyaço balığı ve Purple Anemon ne kadardır ? İlk beslemek istediğim canlı bunlar . Ve okuduklarıma göre herkez ilk başlayanlar için palyaço balığını tercih etmelerini istemiş ve bende göz önünde bulundurarak ufaktan 2 adet Palyaço balığı( Amphipron Percula ) ve Purple Anemon almak istiyorum . Akvaryumum HazırAkvaryum olacak inşallah .
Şimdiden Teşekkürler .
Şimdiden Teşekkürler .
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2009 20:05
Başlangıç için palyaço türleri uygun değildir. Bende ilk başlarken araştırmalarım o yöndeydi fakat daha sonradan öğrendim ki durum hiçte öyle değilmiş. Onun yerine başlangıç için damsel türlerine yönelmenizi tavsiye ederim.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2009 19:15
Yorumunuz düşüncelerimi değiştirdi . Şimdi dediğim gibi eylül ayına kadar araştırma yapacağım .Ekipmanları , canlıları hepsini araştırcağım ve öyle alacağım . Şimdi araştırmalarım Damsel türleri üzerinde yoğunlaştı . Ama hertürü inceliyorum yinede . Pazar günü Eminönü Çiçekçiler çarşısına gidip incelemeler yapacağım ve ordaki sahipleri ile konuşacağım belki biraz bilgilendirilirim . En önemlisi ilk olarak bir dergi bulacağım deniz akvaryumu ile ilgili inşallah güzel olucak
Teşekürler saygılar
Teşekürler saygılar
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2009 14:54
Gerçekten mi ? Peki siz ıstanbul avrupa yakasında nereyi önerirsiniz ? Sağlıklı bilgi ve sağlıklı balık için ? Bu arada uyarı için teşekkürler saygilar