Amazon Gezisi 2
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2012 22:02
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2012 22:09
Kızarmış piranha çok ilginç duruyor. Yeniyormu o balıklar. Gerçi Elazığ'da akvaryuma sığdıramadığı paçu'yu mangal yapan bir akvaryumcu tanıyorum ama.
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2012 22:12
[QUOTE=kayiboyu]Kızarmış piranha çok ilginç duruyor. Yeniyormu o balıklar. Gerçi Elazığ'da akvaryuma sığdıramadığı paçu'yu mangal yapan bir akvaryumcu tanıyorum ama. [/QUOTE]
O balıkların bizim buradaki göllerimizde ve nehirlerimizde yakaladığımız balıklar olan Sazan, Alabalık v.s. gibi bir çok balıktan bir farkı yok ki oranın halkı için. :) Yani o balıklar oradaki halkın besin ve geçim kaynağı diyebiliriz. O yüzden Piranha'yı ve yakaladıkları diğer balıkları yeme ihtiyacı hissetmeleri doğal bir durum gibi karşılanmalı :)
En azından bizim burada Sazan, Alabalık, Levrek yediğimiz gibi doğal bir durum :)
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2012 22:41
Volkan teşekkür ederim,yine süper bir paylaşımda bulunmuşsun,bulunmuşsun da o son fotoları eklemeseydin keşke!Benim caaaaaaaanım gibi baktığım arowana-discus-melek vs türleri insanların elinde ve balıkçı tezgahında görmek pek hoşuma gitmedi doğrusu ...
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2012 18:20
[QUOTE=TanPinar] [QUOTE=kayiboyu]Kızarmış piranha çok ilginç duruyor. Yeniyormu o balıklar. Gerçi Elazığ'da akvaryuma sığdıramadığı paçu'yu mangal yapan bir akvaryumcu tanıyorum ama. [/QUOTE]
O balıkların bizim buradaki göllerimizde ve nehirlerimizde yakaladığımız balıklar olan Sazan, Alabalık v.s. gibi bir çok balıktan bir farkı yok ki oranın halkı için. :) Yani o balıklar oradaki halkın besin ve geçim kaynağı diyebiliriz. O yüzden Piranha'yı ve yakaladıkları diğer balıkları yeme ihtiyacı hissetmeleri doğal bir durum gibi karşılanmalı :)
En azından bizim burada Sazan, Alabalık, Levrek yediğimiz gibi doğal bir durum :)
[/QUOTE]
Yok ben duygusal olarak düşündüğümden değil, tabiki normal balık dediğin önce yenir :) Ama piranha etçilya o bakımdan diyorum.
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2014 21:24
Geophaguslara geeeelll. Ben gözlerine bakıyorum adamlar tava yapıyorlar. Onlar da kaya balığı, levrek falan besliyorlar mı acaba? :)
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2014 11:01
İnşallah birgün hepimize kısmet olur..