Altın Çocuk Metriaclima Zebra Gold Charo !...
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 20:28
5 aydır beslediğim balıklarımın fotoğraflarını siz değerli hoicilerle paylaşıyorum.Çekimler Nikon D90 Macro Mod ile yapıldı..
İşte karşınızda "Malawi'nin Altın Çocuğu Metriaclima Zebra Gold Charo"
Buda akvaryumumuzun ufaklıklarından biri...
İşte karşınızda "Malawi'nin Altın Çocuğu Metriaclima Zebra Gold Charo"
Buda akvaryumumuzun ufaklıklarından biri...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2011 22:44
Çok güzel bir tür acaba dişi,erkek oranınız nedir?
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2011 22:51
Murat hakkını vererek beslediğinden adım gibi eminim ama öbür başlıkta da söylediğim gibi flavus chalosi arası bir tür, yani öyle beni cezbeden bir yanı olmadı...
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2011 18:44
[QUOTE=reis]Murat hakkını vererek beslediğinden adım gibi eminim ama öbür başlıkta da söylediğim gibi flavus chalosi arası bir tür, yani öyle beni cezbeden bir yanı olmadı...[/QUOTE]
Teşekkür ederim abi.Zevkler ve renkler tabi ki tartışılmaz.Dediğin türlere benzer yönleri var tabiki.Ama sonuçta buda ayrı bir tür ve severek besliyorum.Zaten en başta gelende severek beslemek değil mi?
aquamania 2011-01-02 18:45:32
[QUOTE=ERHAN USUL]Çok güzel bir tür acaba dişi,erkek oranınız nedir?[/QUOTE]
Teşekkür ederim.2erkek 4dişi.
Teşekkür ederim abi.Zevkler ve renkler tabi ki tartışılmaz.Dediğin türlere benzer yönleri var tabiki.Ama sonuçta buda ayrı bir tür ve severek besliyorum.Zaten en başta gelende severek beslemek değil mi?
[QUOTE=ERHAN USUL]Çok güzel bir tür acaba dişi,erkek oranınız nedir?[/QUOTE]
Teşekkür ederim.2erkek 4dişi.
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 02:23
Kardeşim bu balıkların sana geldiği ilk anların fotoğraflarınıda hatırlıyorum , çok güzel gelişim geliştirmiş , renklerine kavuşmaya başlamışlar....
Bence "yeni bir mbuna" türünü ülkemize kazandırmak isteyen insanlara destek sunalıyız , yavrulardan kesinlikle istiyorum , ülkemize bu türüde kazandıralım....
Bence "yeni bir mbuna" türünü ülkemize kazandırmak isteyen insanlara destek sunalıyız , yavrulardan kesinlikle istiyorum , ülkemize bu türüde kazandıralım....
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 02:25
Teşekkür ederim abi.Seninle aynı fikirdeyim.Yeni türleri ülkemize kazandırmamız zaten her bilinçli hobicin yapması gereken şey.