Alenquer ve white snow çiftim yumurtladı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Mehmet Bey yavrular güzelce büyüyorlardır sanırım en son durum nedir baya boylandırlar yaa diğer açılmış konudan da gördüm.Kolay gelsin.
Saygılarımla...
Mehmet ciğim evet anne babayı 10 gün önce ayırdık anne haşat olmuştu.Saat 17.00dip cekip ozmoz eklediğimde anne baba pimaşı temizliyorlardı 22.00 Emre aradı hayırlı olsun yumurtlamışlar dedi.
Bu arada artık bekliyoruz,Ne zaman geliyorsun..
Mehmet abi ( abi diyorum samimiyeti artıralım gelmeden önce demi ama kızmazsan abi ) gelicem gelicem de bir türlü fırsat bulamıyorum bu ara işlerimiz de yoğun fırsat kolluyorum hemen damlicam şüphen olmasın,yani rüyalarıma giriyor şu keratalar da yapcaz bişeyler.Hem yeni yavrular da olsun öncekilerle aynı anda göriyim diye bekledim ne güzel artık yumurtlamışlar hepsini bir görürüz ama önemli olan sizin gibi dostlarla beraber olmak sohbet etmek tanışmak.İlginize yine yeniden çok teşekkür ederim.
Saygılarımla...
Fatih Bey herhalde gözünüzden kaçmış Mehmet abi zaten yavruları ayırmış bi üsteki yazıda yazıyo ''anne babayı 10 gün önce ayırdık anne haşat olmuştu'' .
Saygılarımla...
Bu da 15 gün önceki görüntüler. En kısa zamanda yeni görüntü ve fotografları eklemeye çalışıyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=j1Gvx-la5vQ