akvaryun yapımı 80x30x40
Arkadaşlar ben forumdaki bilgilerden yararlanarak 80x30x40(h) boyutlarında bir akvaryum yaptım.Sızma olmadı fakat sadece üst kısımlarda çok az bir bombe oluştu(cam kalınlığı 6 mm).Strafordan arka fon yapmayı da düşünüyorum.Strafor da bittikten sonra suyun hacmi azalacağından bombenin düzelme imkanı var mıdır acaba? Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? İlgilenenlere şimdiden teşekkürler...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
uzun kenarlara yapılan işleme kayıt deniyordu herhalde ben sadece tabanın ve üstün kısa kenarlarına mı yapıştıracağım?Kusura bakmayın ilk defa yapıyorum bu işi tankı kazasız belasız yaptım ama kayıt kuşak olayı bozdu beni.
teşekkürler ilginiz için.Tabana kayıt kuşak atacağım fakat üste kayıt kuşak attığım zaman dış filtrenin ve hava hortumlarının geçişi zor olacak.Bunun yerine üst kısma yapacağım kenar profilleri aynı işi görmezmi?Profillerin uç kısımları birbirinin üstüne bineceği için bombe yapmasını engellemez mi acaba?
teşekkürler ilginiz için.Tabana kayıt kuşak atacağım fakat üste kayıt kuşak attığım zaman dış filtrenin ve hava hortumlarının geçişi zor olacak.Bunun yerine üst ve alt kısma yapacağım kenar profilleri aynı işi görmezmi?Profillerin uç kısımları birbirinin üstüne bineceği için bombe yapmasını engellemez mi acaba?