AKVARYUMUN ÖN CAMI ÇATLADI
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Akvaryumunuzun önce camını düz cam ile değiştirirseniz daha iyi olur diye düşünüyorum birazcık alan kaybınız olucak ama idare edin yada daha fazla para verip bombelicam veya yeni akvaryum alacaksınız silikon ile tamir edebilirsiniz çatlak küçük ise.
Saygılar,
Çatlak boyundan 3 cm uzun çatlağın eninden 3 cer cm cıkıcakkadar 6 mm cam kestirip silikonla çatlağın tam üstüne yapıştırı.Kolay gelsin.
selam hakan bey öncelikle sunu belirteyim ben biseyleri övme met etme cabasi icinde degilim bu 1
formu okudum ve cogu arkadasin ya cami catlamis kirilmis yada esneme olmus ondan dolayi yazdim yazilari bu 2
3 cüsü de akvaryumu almadan önce bilgi edinilsin ve saglam akvaryum alinsin yada yaptirilsin. sonuc olarak kolay para kazanilmiyo olay olduktan sonra degil olmadan önce hallolursa daha iyi olur diye düsünüyorum
saygilarimla
imla kurallarina dikkat yazmaz umarim cünki yurt disindan yazdigimdan dolayi harfler uyusmuyo özürdilerim.
Bombeli kısmı düz camla değiştirebilirsiniz Samet Bey.. Hakan Bey'e katılıyorum camcıya yaptırmak çok daha güvenli eğer camcıya yaptırmayacaksanız bir mahsuru yoksa marka adı vereceğim Aksan adlı Ankara yapımı tanklar var çok kaliteli..Ve faturası da var yani garanti olanağı bu markada mevcut..